• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    DRACE
    DRACE --- ---
    KOC256: jasne.
    nebejt za to prachy, taky me na neco takoveho nikdo nedostane :D
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRACE:
    no pokud to je jen nejaky komercni tabor tak tomu bych i veril... do podminek se da jen fraze ze v pripade nemoci je rodic povinen si dite na vlastni naklady odvest a ze se nevraci taborne a je to ze...

My hrajeme trochu na jinou notu no ;-).
    DRACE
    DRACE --- ---
    KOC256: priznavam, strilim naprosto od boku. je to velkotabor, takovehle veci tam chodi jako pokyny od hlavase celeho sdruzeni.
    A kdyz jsem byla na skoleni, asi to jeste nikhoo nenapadlo resit, takze se letosni pokyny k tomuhle asi dozvim az na tabore.

Ale videla bych to jako nejjednodussi cestu pro poradatele tabora. Proc se s tim srat, ze?
    (nerikam svuj nazor, ale jak myslim, ze se to bude resit. ja jsem maly zdravotnik, ja k tomu nemam co rikat).

Tohle je vazne vyvarovna. Loni na mych turnusech sadra ani siti nebylo, takze nevim, jestli by se to lifrovalo domu, myslim si ze ne. Ale pri takovyhlech komplikacich bych tomu verila.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    RADDINO: s našema rodinkama to taky bude v pohodě. jde spíš fakt o ty doktory...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DRACE:
    a to jako z pozice abyste nasrali rodice a nebo abyste ukazali doktorum svoje odhodlani se toho strepat?

Jde mi o to ze my se vzdy snazili deti od rodicu izolovat aby nebyly takove ty ubrekaci nalady maminko ja mam zlomenou ruku chci domu... i kdyz i takove decko si tabor muze super uzit a je to lepsi nez sedet v rozpalenem meste nekde v panelaku...

No zlomenina jako priklad je mozna extrem ale treba par stehu je klasika...
    DRACE
    DRACE --- ---
    Já pojedu letos druhym rokem zdravotničit na jednu vývařovnu (150 dětí, bydlí se v srubech, rozmazlovna neskutečná).
    Nevím, jaké přijdou pokyny shora a zákon jsem taky podrobně nezkoumala, ale předpokládám, že se dítě zkusí odvést a když doktor bude chtít svolení, bude se volat rodičům, ať si pro dítě dojedou a řeší to sami.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RBIKER: taky jsem skaut a asi to máme lepší (všichni skauti) v tom, že s dětma pracujeme přes celej rok, tudíž rodiče známe dobře a nemyslim si, že z jejich strany by to viděli jako problém. Ovšem u ostatních táborů to může bejt problém.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RBIKER:
    a od kdy to platí?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RBIKER:
    bylo v té reportáži neco více než že ten zákon je? právě vzhledem k táborům... ?
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    RADDINO: já to u sebe taky řešit nebudu,ale nerad bych se dočkal nějakýho aktivního doktora, kterej to bude vyžadovat. Skautský heslo zní Buď připraven, tak se tim řídim :)

ale co jsem koukal, mají to ještě do prázdnin upravit a specifikovat úkony kdy to bude nutný,tak posečkám a uvidim.

každopádně díky za info
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RADDINO: asi tak. Pokud jde o zdraví nebudeme to řešit, ale třeba to budou následně řešit v nemocnici a pak se uvidí.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    RBIKER: zrovna jsme se o tom bavili teď o víkendu na zdravoťáku od ČČK a shodli jsme se, že je to více méně blbost. U sebe na táboře to řešit nebudu.
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Ahoj, včera jsem viděl reportáž ohledně novéhoé superzákona o souhlasu obou rodičů při ošetření u lékaře...

jak se k tomu postavíte coby zdravotníci,pokud někdo jste?
    SONNY1344
    SONNY1344 --- ---
    RADDINO: budeme letos pro starší děcka dělat postapo tábor a v rámci DIY aktivit (různý projekty na vyplnění hluchých míst) koupíme dva vraky starejch škodovek a zkusíme je dát dokupy a zprovoznit.. domů si to rozhodně nevezmou, ale pro kluky ideální zábava imho
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RADDINO:
    my ted nedavno v ramci jarniho tabora delali funkcni letajici horkovzdusny balon... jako zapojily se cele druziny a i je to bavilo... jen si to asi kazdy neodnese domu no...
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    KOC256: že si něco vyroběj co si přivezou z tábora. například holky si dělaj korálky, tak hledam něco pro kluky. Minulej rok jsme s nima třeba pletli turbánky, šili mešec na táborový peníze apod.

RADICETA: Jezdí do podsad a zubrů, takže stavby různejch táborovejch staveb si kluci vždy užijou dost a dost. Skautské hole jsou zajímavý, ale spíš bych preferoval něco menšího. Díky
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    RADDINO: No my s nima chodíme kácet stromy a ze vzniklých kulatin stavíme mostky. Pokud by si to měli odnést, pak kolega zkoušel dělat s dětmi skautské hole (a to nejsme skauti).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    RADDINO:
    co si predstavujes pod pojmem rukodelky?
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    Ahoj, nemáte nějaký zajímavý tipy na rukodělky na tábor pro kluky 7-14? Nějak mě nenapadá nic, co by je mohlo bavit.
    GENEVIEVE
    GENEVIEVE --- ---
    Tak já budu spamovat i tady...

Labyrint - kurz pro středoškoláky
    Motto: „Mezi tím, co chceme a co musíme, se utváří celý náš život.“

(Karel Čapek)

Co je to Labyrint? Labyrint je…

…tak nám zabili Ferdinanda. * Ch. A. Lindbergh po 33 a půl hodinách letu dokončil první sólový přelet Atlantiku. * Nemohu nabídnout nic než krev, dřinu, slzy a pot. * E = mc2 * Ze všech putyk ve všech městech na celým světě si vybere zrovna tu mou. * Surrealismus: Diktát myšlení za nepřítomnosti jakékoli kontroly prováděné rozumem, mimo jakýkoli zřetel estetický nebo morální. * Help! I need somebody, Help! Not just anybody… * V 9 hodin a 7 minut odstartoval Jurij Gagarin v kosmické lodi Vostok 1 z kosmodromu Bajkonur. * Make love. Not war! * Mám sen, že synové někdejších otroků a synové někdejších otrokářů si jednoho dne společně sednou ke stolu bratrství. * Edmund Hilary a šerpa Tensing Norgay stanuli na nejvyšším vrcholu světa…

Labyrint je 20. století v 7 dnech zážitkového kurzu!Sto let. Kolik to bylo nádechů a výdechů a kdo si je prožil? Co u toho cítil? A podle čeho se vlastně rozhodoval? Bylo to století pláče i smíchu, naděje i zbabělosti, pohybu i klidu. A každý, kdo v něm žil, potřeboval odvahu k velkým činům. Náš týden bude stejný. Budeš mít odvahu do toho jít? My Tě chceme na Labyrint! Projdi s námi tím nejpestřejším stoletím.

…ubytování v pevném objektu * krásná příroda * silné příběhy * vyvážený program naplněný akcí i poetikou * zkušení instruktoři…

Labyrint – kurz pro středoškoláky | Agentura Hobit
    Labyrint – kurz pro středoškoláky | Agentura Hobit
    http://nove.ivanbauer.cz/labyrint-2/

Pokud znáte někoho v tomto věku, tak bych byla velice vděčná za přeposlání :-) případně komukoliv, kdo by mohl znát někoho v tomto věku :-)

Pořádáme taky další kurzy - tábory pro děti, další nabídku najdete na stránkách (například historická detektivka První muž království, fantasy tábor Návrat do Bradavic a nebo tábor pro nejmenší Nezapomenutelná dobrodružství Willyho Foga) :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam