• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    fogy: ty jo ještě že to nebylo vosiště...!

bojej se vaše děti na táboře pořád ještě při bojovkách?? myslim ty nejmenší...
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    dobrá je hra dobývání hradu, kdy děti lezou s čísli na hlavě do kopce a musejí se dostat do kruhu. Obránci je zneškodnují čtením jejich čísel. Nejlepší je ja se pak začnou třeba 200 metrů od kruhu plazit tim sajrajtem v lese po hlave. Letos nám jeden klučina plazenim zabořil hlavu přímo do mraveniště...
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    JENEFER: Nebylo to tak tezke, jak na pripravu, tak na nic jinyho. nejvtipnejsi byla hra LOUPEZNICEK :)
    Loupeznici jsou vsude v lese, ale nesmeji videt deti, zeano. Pravidla jsou: Kdyz se Krikne Loupeznicek, tak se vsichni musi schovat do 10 vterin :))
    nevypada to tak vtipne? Kdyz se zarvalo loupeznicek treba uprostred louky :)) Vsichni prchnou a pak jim dojde, ze vlastne se tam neda nikam schovat :)
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    NEMASTOJEDNO: ok budu čekat .)
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    FOGYTHECHEF: tak jo, dam to nejak dokupy a pak to sem hodim ;)
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    NEMASTOJEDNO: jo to by bylo super, popoiš mi jak to probíhalo, jaký role hráli vedoucí,scénky atd. Dík
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    FOGYTHECHEF: jestli o to budes mit vetsi zajem tak ti to muzu i trochu popsat, dokad si to pamatuju :)
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    FOGYTHECHEF: ja ti kdyztak poslu program, ale musim ho nekde vyhrabat, jsem ho mela i v sw forme, ale musim to pohledat doma
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    tak povídej jak jste to prováděli...:)
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Ted.teda vcera jakoze v nedeli ;) jsme meli veekend s detmamamama.....a jednoducha zato zabavna hra. Tema pohadkove...ukol jednoduchy...ozenit jednu ze tri kralovejch dcer :))
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    wow...:)sapkowski je super, ale bude to dost práce...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    my bychom meli mit pristi rok Sapkowskiho, ale bojim se, ze se to nepovede...;/
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    Mi budem mít příští rok asi Hvězdný války, akorát nevim kdo nám bude dělat Jabba Hutta
    JENEFER
    JENEFER --- ---
    no tý jo a my měli letos utěk za alcatrazu a celý to bylo o mafii a všichni se vyřádili jak nikdy...nechápala jsem jak se muže takový tema nekomu libít ale halt už asi indiánům fakt odzvonilo:(((
    FOGYTHECHEF
    FOGYTHECHEF --- ---
    NEMASTOJEDNO: My sme chtěli Stargate taky ale nakonec sme měli Oddyseu. Neměl bys k vaší Hvězdný bráně nějaký podklady, třeba hry atd.?
    NEMASTOJEDNO
    NEMASTOJEDNO --- ---
    my meli letos tema Hvezna brana :), docela sranda a deckam se to libilo
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    ten výraz fakt nemá chybku :)))
    PYRO
    PYRO --- ---
    lonskej tabor
    no je to divadlo ta osoba je snehurka a je to moje kamoska (asistenskt s velkym divadelnim citenim)
    SOMBRA
    SOMBRA --- ---
    to jsi ty? jakoupak příšeru představuješ? :)) copak je to za akci?
    PYRO
    PYRO --- ---
    tak sem taky pasnu jednu fotkiu pro pobaveni

jo a omluvte zhoursenou kvalitu nahravky ....

REINITA: odtoho sem taky tady ne :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam