trosku ex post pridavam sve zazitky - meli jsme hru o mafianech a utek z alcatrazu byla jedna z dennich her - deti dostavali za souteze klice a pak vecer je sli do sela dat jednomu chlapovi - hrozne je to bavilo a vecer se bali - aby taky ne, kdyz jsem mela ty 6ti az 7mi lety. Na nocni bojovky je hlavne pro ty starsi u nas pripravena vzdy 1-2 rakve, ktere bud musi otevrit, pripadne si do nich lehnout aa pak samozrejme sahaji do sklenic s nejakym sajrajtem (rajcatovy salat nebo pudink jsou uplne nej). Nejvic nase nejstarsi vydesilo to, kdyz jsem je poustela na bojovku a mezitim se uz vracely ty mensi deti, ze jsem tem malym rikala at si jdou vycistit zuby a spat - a ty velky deti nas zacali podezrivat z takove naklosti, ze je budeme nutit si v necem vymachat tlamicku a z toho byli malem podelany. Ale ve skutecnosti to bylo tak, ze ty maly deti sli na bojovku rovnou od taboraku a tak si zuby memyli narozdil od tech velkych, kteri sli predtim spat. Na pristi rok nevim co bystame, ale napady dochazi, pac uz jsme hrali skoro vsechno - indiany, husity, ufo, pana prstenu, mafii, hledace diamantu, archeology, vikingy.