omlouvam se za svou neznalost, ale byly mi prave pridany uzivatelsky prava k jedny diskuzi a ja vubec nechapu, jaky jsou ted moje moznosti. konkretne treba> chtela bych vytvorit na nastence jakousi hitparadu knih, co stoji za precteni. predstavuju si to treba jako tabulku, ve ktere by byly sloupce spisovatel, nazev knihy a pocet hlasu (vysledky by byly razeny podle poctu hlasu k dane knize a pak jeste by se daly vyhodnotit vysledky za spisovatele, kterej je nejoblibenejsi). uzivatel by mohl hlasovat jak pro knihu v tabulce, ktera je tam uz uvedena (samozrejme jen 1 hlasem) a zaroven by mohl prihazovat dalsi knihy (zamezeni dvojiho vlozeni stejne knihy). da se tohle resit treba nejakou uzivatelskou aplikaci, kterou tam vlozim? a jestli jo, mam vubec sanci ji vytvorit? programovat neumim ;D premejslela jsem, ze bych to nejak obesla anketou, pokud se anketa da aktualizovat pridavanim dalsich a dalsich moznosti a pokud muzou byt uverejneny vysledky hned s tim, ze se ale v ni muze porad donekonecna hlasovat (jako ze nekonci). jsem ochotna toto manualne updatovat, ale mnohem lepsi by bylo, kdyby to za me udelal program :) prosim Vas pekne, muzete me nekdo trosku zasvetit? srdecne dekuji ;)