• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DILDOO007: staci cist. treba jen o par radku nize. dekuji.
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    nějak se mi zúžilo zobrazení.prostě posty nejdou až k okraji prohlížeče jako tomu bylo dřív.Jde to u mě nějak poupravit?Děkuju
    KY_109
    KY_109 --- ---
    THESTOUPA: jj, je to presne jak rikas. Uz jsem si to vypnul viz muj posledni post. Pokud clovek pouziva chat, tak proc ne. Spis to by to imho melo byt defaultne vypnuty (ta rezervace prostoru). Diky za nakopnuti spravnym smerem...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DRAGON&KY_109: "chat" je pokud vim v zasade jen real-time posta. pokud to mate zaple, tak kdyz vam nekdo napise zpravu do posty, tak vam vyskoci v okne dole (nebo ted asi vpravo).
    jinak na tom modrym panakovi dole vidim moznost "reserve screen space for chat", tak predpokladam, ze to bude ono.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    DRAGON: stoupa ma pravdu, zrejme snaha o kopirovani posledniho zhorseni Facebooku.
    Defaulte to zrejme vsem nastavilo, ze se pro jakysi chat (doted jsem o nem taky nevedel/nepouzil) rezervuje prostor na prave strane okna. Kdyz kliknes uplne dole na modryho panacka, da se to vypnout.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THESTOUPA: tady je nejakej chat? Ja o nicem takovym ani nevim, nic takovyho nepouzivam, udelalo to zcista jasna samo...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    DRAGON&KY_109: v opera klubu jsem ted cetl, ze je to misto na chat, cili vypnuti chatu to vyresi - [ Opera - Fast and Sexy browser ]
    ja mam jiny skin a chat vypnuty, takze nemam overene, ze to pomuze.
    KY_109
    KY_109 --- ---
    DRAGON: jo, z toho tady taky uz druhy den silim, je to strasny zlo .. a muzu potvrdit, ze chyba neni na Tvem prijimaci :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HARALD: jeste jeden poznatek: kdyz neni okno firefox maximalizovane, tak to nedela,jakmile ale roztahnu na provedu Maximalize, tak to udela.

    Pro predstavu screen:


    kdyz zrusim okno na maximum, tak se frame, ktery konci "prava" posune hezky pod Logout
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HARALD: forrest, ten zakladni
    HARALD
    HARALD --- ---
    DRAGON: Jaky mas skin?
    HARALD
    HARALD --- ---
    PATEJL_CZ: Do dedickeho rizeni muze byt zarazen jenom majetek (hmotny i nehmotny) zemreleho. To ale klub na nyxu neni.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, prosim neco se zmenilo s nyxem a nebo je to chyba u mne.... od vcerejska (myslim) mam zarovnany nyx nalevo ve firefoxu, vzdycky byl uprostred a ty listy (AKTIVNI/POCET LIDI/HLEDAT) byly normalne pod logout tlacitkem.

    co mam kde nastavit abych to mel opet v poradku? dekuji
    PATEJL_CZ
    PATEJL_CZ --- ---
    LODBROG: Pokud by byl Nyx notářem vyrozuměn o úmrtí majitele klubu, měl by být klub zablokován a zařazen do dědického řízení. Situace se poněkud zkomplikuje, pokud dědic není zaregistrován na Nyxu. Pak může buď využít případnou nevyužitou pozvánku zůstavitele nebo podá žádost o registraci a doloží usnesení soudu o dědictví.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    NYX: v poho ;) Dik.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    AETHER: Zrovna dneska jsme řešili, co se stane s klubem při úmrtí majitele - a že by byla často škoda je nezachránit... .)
    AETHER
    AETHER --- ---
    NYX: mne by se libilo (a mozna jsem to uz nekde psala), kdyby pri ruseni klubu se ty kluby hodily nekam do meziskladu a bud by si je automaticky mohli prevzit spolupravci, nebo by se o ne lidi mohli prihlasit; zaroven by treba vsem lidem, co to maji v bookmarkach prisel mail, ze se o klub muzou zasadit, nebo tak neco.
    NYX
    NYX --- ---
    CPT_PLESARD: pardon, upgradoval jsem jquery a dodelaval nejake dalsi veci (realtime hledani pres to horni policko) a upsal jsem se na jednom miste, za chvili to bude zase fungovat.
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    Jeden cas fungovalo, ze kdyz se kliklo v nabidce na volbu SLEDOVAT, tak se otevrel seznam skupin/kategorii, ktery si clovek ve svych sledovanych udelal a mohl diskusi rovnou zaradit.
    Jenze ted mi to nefungovalo.
    Je chyba u me? Nebo se to zrusilo?
    Premiovku mam.
    Dik.
    NYX
    NYX --- ---
    DIVA: ne, ono je to sice asi nekde v zalohach, ale musela bys vedet, k jakemu datu jeste existoval a pak by mi trvalo par hodin, nez bych to takhle selektivne ze zalohy vydoloval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam