• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NYX: Ne, myslím na výpisu místností červené číslíčko jako "nové zprávy v klubu", když otevřu klub, tak tam nic nového není, po konzultaci s pár lidmi jsem vyvodila, že to jsou nové zprávy od ID, které ignoruji
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: nevim co presne myslis. pokud myslis ten blok nahore, co vyskoci zatimco jsi v klubu, tak s tim se toho neda moc udelat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Je v pořádku, že se mi zobrazují u klubu "nové zprávy, které bych si měla přečíst", když jsou to zprávy od někoho, koho mám v ignore?
    NYX
    NYX --- ---
    BANANABOY: jak rika kejml. kazdopadne je udelana vyjimka pro #, tj. treba #tag to najde. kazdopadne hledani chce aspon tri znaky stejne, tj. kdyz uz, tak ###

    pro plus vyjimku delat nebudu urcite, matlo by to kvuli minusu, ktere ma specialni vyznam :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    BANANABOY: Filtr umí hledat jen třípísmenné a delší výrazy, navíc speciální znaky, jako je +, ignoruje
    BANANABOY
    BANANABOY --- ---
    dotaz na filtr
    je pro filtr dva symboly malo ? konkretne ++ . piseme pred napady ++ aby se neztratily v diskuzi, ale filtr je pak neumi najit, coz jsme zjistili pozde...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NYX: Dělá to až v poslední době. Ale zkusila jsem oddálit. Díky moc
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: tohle dela chroom kdyz je zoom nastaveny jinak nez na 100%
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Začaly se nám doma zobrazovat na nyxu vodorovné proužky přes monitor. Jen na nyxu, jen v Google Chrome. Dá se s tím něco udělat?
    NYX
    NYX --- ---
    MIRAMIRA2: jo, chodi to postou. obcas to chvili trva, vetsinou to projdu jednou za cas i zpetne.
    MIRAMIRA2
    MIRAMIRA2 --- ---
    29.1. jsem podal návrh na založení nové diskuze. Několik lidí podpořilo, několik ( méně) je proti.
    Jak se dozvím o založení nebo nezaložení diskuze?
    Mám čekat až se mi objeví v poště? Děkuji.
    NYX
    NYX --- ---
    E2E4: ted jsem to dohledal a ridi se to normalnim sledovanim, ne sledovanim udalosti. sledovani udalosti asi znamena, ze je vidis ve feedu na uvodni strance.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    hloupa otazka: proc na akci na kterou jde muj pritel ho nevidim v seznamu účastníků na začátku mezi na začátku mezi přáteli ?

    konkrétně [ SCARLET APOSTLES w/ SIDE WINDER LIVE /SERBIA / partyparty / 8.2.2013 / CR - Praha - Chapeau Rouge ] vs UGENOVA .. změnit status na "přítel" a zaškrtnutí "sledovat události" nepomohlo..
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: jeste se zkus odhlasit a na uvodni strance zkus pres https, jestli projde ten soubor tak (poznas v tom inspectoru, je to ten s priponou jgz), to by pak byla moznost, pokud by ti za to stala premiovka.
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NYX: delam ve statnim podniku, blokujou tam ruzny veci a dost zvlastne (treba youtube nejede na mobilnich zarizeni ale v desktopu ano, nefunguje SMTP apod.) ne si na to zvyknu, pohoda...
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: spis bych se snazil zjistit proc se to blokuje, melo by to jit ze stejneho portu/domeny jako normalni nyx...mozna neznama pripona nebo fakt nevim.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    COMATORY: tvar je {reply NICK|<id>}, kde <id> je cislo odkazovanyho prispevku, ktery zjistis treba z url po najeti mysi nad ty tri pomlcky za nickem (parametr "wu"). Napriklad {reply COMATORY|38464428}. Nic pohodlnyho, ale dal by se na to napsat nejakej user script...
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    NYX: ty jo, fakt ze ano. notebook nosim do prace a mame tam ruzne porty zablokovane.
    to je naprd, da se s tim neco delat? jak muzu manualne odpovedet (vim ze zobaty zavorky a dvojtecka, ale co to cislo zatim)?
    NYX
    NYX --- ---
    COMATORY: zkus ten soubor nacist rucne v novem tabu jestli poznas, jaky server ti to hazi tu bad gateway...nyx to imho nebude, tj. mozna nejaka vase proxy?
    COMATORY
    COMATORY --- ---
    kdyz kliknu na ikonku: Uncaught ReferenceError: sm is not defined

    jinak:
    Failed to load resource: the server responded with a status of 502 (Bad Gateway) http://www.nyx.cz/scripts/cs-big.jgz?ylq
    Unsafe JavaScript attempt to access frame with URL [ nyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!)) ] from frame with URL http://googleads.g.doubleclick.net/.../ads?client=ca-pub-119000459378535…tp%3A%2F%2Fwww.nyx.cz%2Findex.php%3Fl%3Dtopic%3Bid%3D349&fu=0&ifi=1&dtd=21. The frame being accessed set 'document.domain' to 'nyx.cz', but the frame requesting access did not. Both must set 'document.domain' to the same value to allow access.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam