• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    ANARCHY: Případně, kdyby na trolly odpovídalo hodně lidí, tak je v prémiové verzi možnost nevidět ani odpovědi na příspěvky ignorovaných lidí.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Vzhledem k tomu, ze tu jsou dva kluby o vitarianstvi a raw food, a aktivni jsi v obou, tak zse holt presun do toho druheho - pokud je vlastnimk diskuse aktivni, a akorat nevyrizuje kladne stiznosti ktere mu nekdo zasila, duvod ke zmene vlastnictvi klubu to neni, i kdyz se tam ted objevilo par trollu - na ty je nejlepsi ignore list.
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    NYX: (Taky jsem byl zmaten; už jsem tuto Tvou odpověď našel, ale možná by se to mohlo upravit rovnou na nástěnce, ne?)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    KALICOR: dnes byl online, ale v diskuzi se neobjevil, zpravu co jsem mu poslal si neprecetl. v podstate bych rad zalozil diskuzi s timto tematem (raw food), coz ale neprojde protoze tady je (i kdyz zasypana OT prispevky). diky za radu jak s takovou situaci nalozit aniz by to znamenalo prenest diskuzi mimo nyx?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Pokud je vlastnik dlouhodobe offline a nereaguje na zadne upominky, a pokud neexistuje nikdo dalsi se spravcovskymi pravy k tomu klubu, tak je mozne Nyxe pozadat o zmenu vlastnika klubu...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    mam dotaz - ma oblibena diskuze se dostala do OT tematu. me pripominky ze toto tema je OT ignoruji a dale pokracuji v debate na tema, ktere patri do jine diskuze - co se s tim da delat pokud je zakladajici uzivatel dlouhodobeji offline? lze to resit se spravci nyxu?
    PAV2
    PAV2 --- ---
    ZARREMGREGARROK: Diky, presne to jsme hledal!!
    NYX
    NYX --- ---
    BARUNKA83: tohle se tyka asi tech statusu. nova posta sviti cervene v hlavicce.
    BARUNKA83
    BARUNKA83 --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, když se přihlásím, tak mi na úvodní stránce žlutě svítí, že mám novou zprávu, ale bohužel jsem nezjistila jak se do ni dostat a přečíst si ji. Už se mi to tam několikrát objevilo a při dalším přihlášení už to tam nebylo. Ted mi zase nejaka přišla a nevim co s ní. Díky
    FARID
    FARID --- ---
    hello everyone... i looking room for myself.. right now i live in Prague... i dont drink and dont smoke.. im quite person... if it is possible call me today please... my number is 774137704
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    PAV2: Klikneš na ikonku a zvolíš "odpovědět"/"reply".
    PAV2
    PAV2 --- ---
    Prosim vas, jak se odpovida primo na nejaky prispevek urcite osobe? Diky!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NYX: no, ale mně bliká furt.... :(

    teda, teď to zas přestalo, ale blikalo to furt.
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: ta blika kdyz prijde nova posta, ne?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím vás, jak se zbavím toho, aby mi na liště prohlížeče blikala nyxí ikonka na střídačku s obálkou? Už jsem ji smazala a znovu nahrála, ale netuším, proč teď bliká :(
    KEJML
    KEJML --- ---
    Mě by i zajímalé, jaký má to skrývání účel. Nevidím přínos pro uživatele, jen zmíněné problémy.
    WELES
    WELES --- ---
    PISKVOR: Tak snad pro doplnění já Ubuntuju a Firefoxuju.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WELES: Me too. Evidentně webkitový prohlížeče kašlou na prvky, který byly v době _načtení_ stránky skrytý (bez ohledu na jejich viditelnost v době _odeslání_ formuláře). Stará Opera si to pamatovala; ten novej Vůbec-to-není-chrome, co je teď místo ní, s tím má problém; Chrome si to taky nepamatuje. (toto vše Ubuntu Linux)
    WELES
    WELES --- ---
    Vždycky, když skončí platnost cookies trochu bojuji s formulářem k přihlášení, aby mi zobrazil kolonku "pamatovat si přihlášení". Prohlížeč si hesla pamatuje, takže login a heslo je předvyplněno, ale další kolonky jsou zkryty a musím začít něco psát do těch kolonek, aby se ukázal zbytek formuláře (což mi většinou chvilku trvá znovuzjistit). Je chyba u mě? Dá se s tím něco udělat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam