• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ALCATOR: Jde o diskuzi s kvalitním tématem, ve které probíhá OT debata, žádná válka, ani trolling. (debata o GMO ve vitariánské diskuzi)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KALICOR: Nemohlo by to souviset s kvalitou TÉMATU? Kvalitní téma přitahuje kvalitní diskutéry. Pokud diskutujete o něčem, co je při veškeré dobré vůli mimořádně sporné, tak se nemůžeš divit, že svatí bojovníci (a.k.a. trollové) cítí potřebu vás z vašich bludů (tak to alespoň oni vnímají) vyléčit svatou válkou (a.k.a. trollingem).

    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: diky! je to moje specializace v tomto zivote, no problemo :D
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Jak tak koukam, tak dokonce i s vetrnymi mlyny...
    Hodne stesti!
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: s necim se smirim, ale za veci kterym verim budu klidne i bojovat ;)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Svet proste neni dokonaly, a je nasim nejvetsim ukolem se s tim smirit a nezadat nemozne, i kdyby to bylo z naseho pohledu idealni reseni... ;-)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    TUILE: diky za objasneni, ovsem stahnout diskuzi na nejake tema do zcela jinych vod ze zrejmou ignoraci vytky, ze toto tema patri jinam ... se nezlob, ale nepresvedcis me, jelikoz tam vytvorili takove krovi a ignoraci, ze se hlavni tema hodne ztratilo. netvrdim, ze jsem mekky ;) coz ma sve klady i sve zapory, jako vse na tomto svete ;)
    TUILE
    TUILE --- ---
    KALICOR: nekdy ti jenom osoba s jinym nazorem a jinym prstupoem muze pripadat jako tupec a zbytecne ji zabanujes. pristom by mohla slouzit k rozvijeni a prohlubovani diskuze.... tohle je hrozne tezky posuzovat, kdy se jedna o trola a kdy se jedna o jinej nazor.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    NASA: to jsem netusil, dik za tip :)
    NASA
    NASA --- ---
    KALICOR: Co založit privátní diskuzi? Ty můžou být duplicitní, ne? A pozvání pošleš jenom vážným zájemcům.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: to sem trochu zacal, zpatky se vratit k tematu a resit relevantni nez se snizit na troli uroven ;)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Nejlip mluvit sam a do zdi - pak mas jistotu, ze Ti do te diskuse zadny tupec nepronikne...
    Nicmene proste pravidla nyxu jsou nastavena jak jsou nastavena, a tedy se smir s tim, ze idealni reseni neexistuje, a ze serie banu pro dane trolly za tenhle trolling nejspis nedosahnes...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: kdyz jsem mel ty diskuze jak sem psal, tak casto byly na mem hostingu i kodu, takze jsem si napsal mechnismy, ktere dokazaly celkem efektivne dost volu odstinit :) treba kombinace IP+UA byla tehda celkem funkcni
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: tak jak odstinit diskuzi od tupcu? diskuze na pozvani nebo co by mohlo alespon castecne zabrat?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: A jak presne by ty bany mely zabrat? Jediny efekt, ktereho jsem si vedom, a ktery mam mnohonasobne osobne vyzkouseny, je ten, ze si dotycni zalozi dalsich 5-10 ID a teprve zacnou provokovat skutecne ve velkem - az nekdy zazijes diskusi, ktere se ucastni 3 fyzicti lidi, ale kde je stejne prirustek prispevku v radech desitek za minutu, tak pochopis, ze to opravdu neni lepsi reseni.
    Ano, fungovalo by to na rozumne lidi, ale to neni v tomto pripade cilovka, ne?
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: chjo, no me na tom stve ze to je jedno z mala mist kde muzu pokecat s dalsima experimentatorama na toto tema, a naleze tam parta hlupaku a zaroven ignorantu co si tam jede svoje... oki, zeptam se nyxe. aspon pro tuhle diskuzi by mohly zabrat ty bany, proste OT a zaroven ignorace ze tohle neni diskuze na toto tema = ban. co myslis?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Psal jsem ze se mas zeptat Nyxe...

    KALICOR: Delam admina nyxu uz pres 10 let - a ver mi nebo ne, tak zadny jednoduchy recept nikdy nepomohl k nicemu jinemu, nez ze si jeho autor mohl chvili honit ego - niceho jineho zasadniho to nikdy nedosahlo...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: hele je, ban trolum a je to. kdyz jsem programoval diskuze, komentare tak jsem na tyto veci myslel v prvni rade - protoze znam jak to chodi, jsem na netu od roku 1995-1996 a vim kolik se do tohoto media ponorilo ruznych prizivniku, reklamnich "sracu" etc. ;)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    p.s. koho mam pozadat o prevzeti diskuze? momentalni spravce je online celkem casto, ale diskuzi jakozto i postu neresi...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Ano, a neni na to na celem internetu zadny fungujici recept, teda krome ignorace trollu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam