• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: tak jak odstinit diskuzi od tupcu? diskuze na pozvani nebo co by mohlo alespon castecne zabrat?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: A jak presne by ty bany mely zabrat? Jediny efekt, ktereho jsem si vedom, a ktery mam mnohonasobne osobne vyzkouseny, je ten, ze si dotycni zalozi dalsich 5-10 ID a teprve zacnou provokovat skutecne ve velkem - az nekdy zazijes diskusi, ktere se ucastni 3 fyzicti lidi, ale kde je stejne prirustek prispevku v radech desitek za minutu, tak pochopis, ze to opravdu neni lepsi reseni.
    Ano, fungovalo by to na rozumne lidi, ale to neni v tomto pripade cilovka, ne?
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: chjo, no me na tom stve ze to je jedno z mala mist kde muzu pokecat s dalsima experimentatorama na toto tema, a naleze tam parta hlupaku a zaroven ignorantu co si tam jede svoje... oki, zeptam se nyxe. aspon pro tuhle diskuzi by mohly zabrat ty bany, proste OT a zaroven ignorace ze tohle neni diskuze na toto tema = ban. co myslis?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Psal jsem ze se mas zeptat Nyxe...

    KALICOR: Delam admina nyxu uz pres 10 let - a ver mi nebo ne, tak zadny jednoduchy recept nikdy nepomohl k nicemu jinemu, nez ze si jeho autor mohl chvili honit ego - niceho jineho zasadniho to nikdy nedosahlo...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: hele je, ban trolum a je to. kdyz jsem programoval diskuze, komentare tak jsem na tyto veci myslel v prvni rade - protoze znam jak to chodi, jsem na netu od roku 1995-1996 a vim kolik se do tohoto media ponorilo ruznych prizivniku, reklamnich "sracu" etc. ;)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    p.s. koho mam pozadat o prevzeti diskuze? momentalni spravce je online celkem casto, ale diskuzi jakozto i postu neresi...
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Ano, a neni na to na celem internetu zadny fungujici recept, teda krome ignorace trollu...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    THESTOUPA: diky, troly v diskuzi uz nevidim, bohuzel nove prichozi nebo navstevnici zajimajici se o dane tema budou nadale trpet...
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KALICOR: pridat do ignore muzes nekoho jednodusse kliknutim na ikonku a vybranim prislusne polozky z menu. a seznam pak je v Osobni - Pratele, mas tak kategorie pro ignorovane (posta, diskuze, vzajemny ignore). a pridavat je tam muzes tez.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    ANARCHY: diky, hloupy dotaz - ignore list je kde? jsem hledal v napovede ignor... a nic, v osobni jsem taky nevidel
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    ANARCHY: Případně, kdyby na trolly odpovídalo hodně lidí, tak je v prémiové verzi možnost nevidět ani odpovědi na příspěvky ignorovaných lidí.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Vzhledem k tomu, ze tu jsou dva kluby o vitarianstvi a raw food, a aktivni jsi v obou, tak zse holt presun do toho druheho - pokud je vlastnimk diskuse aktivni, a akorat nevyrizuje kladne stiznosti ktere mu nekdo zasila, duvod ke zmene vlastnictvi klubu to neni, i kdyz se tam ted objevilo par trollu - na ty je nejlepsi ignore list.
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    NYX: (Taky jsem byl zmaten; už jsem tuto Tvou odpověď našel, ale možná by se to mohlo upravit rovnou na nástěnce, ne?)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    KALICOR: dnes byl online, ale v diskuzi se neobjevil, zpravu co jsem mu poslal si neprecetl. v podstate bych rad zalozil diskuzi s timto tematem (raw food), coz ale neprojde protoze tady je (i kdyz zasypana OT prispevky). diky za radu jak s takovou situaci nalozit aniz by to znamenalo prenest diskuzi mimo nyx?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    KALICOR: Pokud je vlastnik dlouhodobe offline a nereaguje na zadne upominky, a pokud neexistuje nikdo dalsi se spravcovskymi pravy k tomu klubu, tak je mozne Nyxe pozadat o zmenu vlastnika klubu...
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    mam dotaz - ma oblibena diskuze se dostala do OT tematu. me pripominky ze toto tema je OT ignoruji a dale pokracuji v debate na tema, ktere patri do jine diskuze - co se s tim da delat pokud je zakladajici uzivatel dlouhodobeji offline? lze to resit se spravci nyxu?
    PAV2
    PAV2 --- ---
    ZARREMGREGARROK: Diky, presne to jsme hledal!!
    NYX
    NYX --- ---
    BARUNKA83: tohle se tyka asi tech statusu. nova posta sviti cervene v hlavicce.
    BARUNKA83
    BARUNKA83 --- ---
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, když se přihlásím, tak mi na úvodní stránce žlutě svítí, že mám novou zprávu, ale bohužel jsem nezjistila jak se do ni dostat a přečíst si ji. Už se mi to tam několikrát objevilo a při dalším přihlášení už to tam nebylo. Ted mi zase nejaka přišla a nevim co s ní. Díky
    FARID
    FARID --- ---
    hello everyone... i looking room for myself.. right now i live in Prague... i dont drink and dont smoke.. im quite person... if it is possible call me today please... my number is 774137704
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam