• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    HULIK: v nastaveni designu si muzes zvolit, at se to na mobilu chova jako na pocitaci

https://www.nyx.cz/index.php?l=user;l2=2;section=skins
    HULIK
    HULIK --- ---
    Mám dotaz je nějaká šance jako se z mobilu přes prohlížeč připojit do PC verze nyxu?
    V mobilní verzi pro prohlížeč např není možnost smazat my feed na úvodní stránce.
    KEJML
    KEJML --- ---
    ALAGAESIE: Zpětně nelze, budoucí v osobním nastavením
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    jak lze "deanonymizovat" negativní hlasy u příspěvků? (prémiová verze aktivní)
    KEJML
    KEJML --- ---
    KRISHNA: Hlasování je jen orientační, o založení/nezaložení rozhoduje jen správce dané sekce na základě svého úsudku. Kdy bude rozhodnuto záleží na tom, kdy se k tomu správce dostane
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    stydim se, nějak se mi to nepodařilo najít v FAQ, kolik je potřeba PRO hlasů k založení diskuse, nebo jak to funguje? Děkuji
    NYX
    NYX --- ---
    VERCA_ZABA: Nezmenilo. Zaloz privatni diskuzi a info dej tam.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    chci se zeptat, jestli už se nezměnilo náhodou, že jde založit privátní událost? pozvánky určitým lidem, ti, kdo nebyli pozvaný, ji neuvidí?

díky
    BOD
    BOD --- ---
    NYX: koukám že [ Nyx game giveaway public ] tam není
    NYX
    NYX --- ---
    BOD: Ale neni to zive, data jsem tam updatoval pak uz jen jednou.
    BOD
    BOD --- ---
    nemůžu dohledat tu grafickou pavučinu nyxích klubů, už to hledám deset minut a zkusil jsem snad všechno, tak poníženě prosím o link
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: tak beru vse zpet, ted koukam do kodu a je to trochu komplikovanejsi. jestli je nutne zalohovat postu se kontroluje u lidi, co jim do posty pribyla zprava v poslednich 24h...u ostatnich se to kontroluje maximalne jednou mesicne.

tj. muze nastat situace, kdy nekdo postu vic jak 24h nepouzije, pak mu vyprsi premiovka a tim padem se zaloha neprovede v dany den, ale treba az o par dni/tydnu pozdeji...a pak uz to samozrejme pocita s mensim webspacem.
    TUILE
    TUILE --- ---
    NYX: este by se to mohlo odzalohovat jen na 1000 zprav misto na polovinu a bylo by to idealni :)
    (pokud to stahne na polovinu (tedy dejme tomu z 5k zprav na 2,5, tak se tori opet pokusi totez udelat pristi noc. a kdyz nebude mit dost mista na webspace, tak o zpravy prijde. ne kazdej leze na nyx kazdej den, aby si toho vsiml)
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: Pokud ma clovek moc posty, mela by se jeste zaloha ulozit i kdyz se nasledne webspace zmensi. Pokud tam teda nemam nejakou chybu :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    VACA: tejden pred vyprsenim ti tori posle zpravu,
    dny se scitaji, takze je mozno nakupovat do zasoby.

zpravy v poste se ti odzalohujou v momente vyprseni (pokud mas prekrocenej nepremiovej limit), ale pokud v tu chvili i prekrocis webspace, tak se zaloha neulozi. soubory, ktery sou pres limit se imho neodmazou (admini, opravte me pripadne), ale uz nebudes moc ukladat jakykoliv jiny (a ani tori zalohy)
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, tak zase bych měl po čase jeden dotaz:
    Co by se stalo s daty na nyxým webspace, když bych nestihl včas prodloužit premiovou? Je tam nějaká výzva že se blíží konec?, případně když si člověk prodlouží s předstihem, dny se přičtou ke stávajícím, nebo to jde od toho dne zaplacení bez ohledu na zbývající..?

Děkuji
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    NYX: Dík!
    NYX
    NYX --- ---
    CICHLASOMA: okno se da zavrit / zresetovat na dolni liste
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    ZARREMGREGARROK: aha, dík. ale já to tam fakt nemám. ani u těch, u nichž vím, že jsem je pozval třeba já. tak jsem to asi nějak "vypnul" nebo co.

(zalezlost okna už jsem vyřešil, ale nevim jak.)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    CICHLASOMA: ad 2) Je to vidět, například na tvém profilu.
    Někteří lidé nebyli nikým pozváni, ale prošli normální registrací.
    U těch pak ta položka "pozval ho" nedává smysl a tak není vidět.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam