• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    Bacon ipsum dolor amet porchetta hamburger meatball fatback, turducken andouille short loin pastrami ribeye tongue brisket. Drumstick shank biltong, rump venison tenderloin boudin tri-tip pork salami pork chop filet mignon andouille. Biltong beef jerky tail sausage, ball tip ham hock alcatra ham andouille tri-tip pork chop pork frankfurter. T-bone kevin porchetta biltong, venison beef landjaeger flank. Pork chop tenderloin turducken jowl strip steak sirloin prosciutto drumstick leberkas cow spare ribs. Turkey strip steak shankle ham, swine pig pastrami cupim kielbasa.
    NYX
    NYX --- ---
    MATT: <pre>?
    MATT
    MATT --- ---
    jak napsat prispevek monospace fontem? dik
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    LOBIN: link je na gate, za poctem zbyvajicich dni premiovky...

https://www.nyx.cz/index.php?l=gate;l2=6
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    zdar, kde se prosim da prevest cast dni premiovky nekomu z pratel. v minulosti jsem to parkrat delal a ted se k tomu nikde nemuzu proklikat, help mlci.

dekuji
    LAHVI
    LAHVI --- ---
    KEJML: ha, uz to vidim, diky
    KEJML
    KEJML --- ---
    LAHVI
    LAHVI --- ---
    funguje vam ve vypisu historie navstivenych diskuzi tlacitko "odsunout vybrané do doby kamenné"? nebo to jde jen v premiovce?
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MOUNTAINEER: To je dobře. To znamená, že to funguje. :-)
    MOUNTAINEER
    MOUNTAINEER --- ---
    ALAGAESIE: No ale myslim ze je nevidim ani v odpovidajicich kategoriich. Respektive je nevidim nikde, do nekterych jsem byl pozvan a az pak jsem zjistil ze vubec existuji.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    HARALD: Tam ne-admin vidí: Nemáte právo pro výpis klubů v této kategorii.
    HARALD
    HARALD --- ---
    MOUNTAINEER: Všechny kluby, které jsou defaultně uzavřeny, jsou v kategorii Privátní.
    LADYMEET
    LADYMEET --- ---
    MOUNTAINEER: záleží, jaký hledáš téma..všechny pohromadě nenajdeš..
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    MOUNTAINEER: tuším, že ne. Tedy resp. ne pohromadě.
    MOUNTAINEER
    MOUNTAINEER --- ---
    Lze nekde videt uzamcene kluby/diskuse? A nasledne zadat o vstup? Diky
    DUNAR_
    DUNAR_ --- ---
    SLAMITCH: To se stava. Me treba zacal oboustranne ignorovat jeden radoby-narcis. A pak koukam, ze me oboustrane ignoruje i jeho zena. Asi uz nemaji tema, tak si povidaji o nyxu.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Aha, tak to jeste, ze jsem se zeptal. Diky moc, ted mi ma alespon co vrtat hlavou :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SLAMITCH: Ne, tak to nefunguje (nechat zobrazovat své příspěvky jen někomu). A ne, nejde to.
    Pokud tě blokuje, tak s velkou pravděpodobností i v poště, takže si tvůj vzkaz nepřečte.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    NELLAS: Jako napadlo mne to, ale nevidim duvod, proc by to delal. Spis jsem si rikal, jestli naopak neuvolnil sve prispevky jen pro vybrane. Da se nekde videt, kdo mne blokuje? (Tipuju, ze ne, a budu se ho tak muset zeptat, ale chci mit jistotu. Ptat se moc nechci :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SLAMITCH: Taky si mohl do oboustranného ignoru dát on tebe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam