• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SLAMITCH: Taky si mohl do oboustranného ignoru dát on tebe.
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Prijde mi, ze jsem prestal videt prispevky jednoho uzivatele, s nimz jsem si, co vim, snad ani nikdy nepovidal. A ze pise, je videt na reakcich na jeho (minimalne) pro mne neexistujici posty. Je mozne, ze si treba nastavil, at jeho prispevky vidi jen friends, ci tak neco? Do ignore jsem si ho snad omylem nedal.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    AKNAMOR: imho podle toho, co máš nastavené jako viditelné na profilu... jestli máš viditelné sledované nebo přátele a komentáře, tak je nejspíš může vidět, stejně jako tvoji nástěnku a kontaktní informace dostupné pro kohokoliv
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    Ahoj, nevíte někdo, co vidí ID, kterýho mám v oboustranným ignoru, na mým profilu? Leze mi na něj z pošty.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    chtela bych sdilet svuj klub [ Fronémin pelíšek - It’s OK to Not Know ] mimo nyx, ale prestoze mam zaskrtnuto v pravech cteni pro neprihlasene, tak kdyz to zkousim v anonymnim okne tak vyzaduje prihlaseni. CIm to je? neni v te adrese neco navic protoze jsem majitel?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FREE_COOKIES: Nedivím se, jestli potřebuje prachy od pojišťovny, má zájem na tom aby ses zešrotil stylem na součástky :-) a neprch do stavu zdravých
    FREE_COOKIES
    FREE_COOKIES --- ---
    Ahoj, paní psycholožka mi doporučila toto fórum a můj kamarád S3FKO mi doporučil tuto sekci. Hledám nové přátele do nepohody, koníčky a tak vůbec. Děkuji.
    KRMELEC
    KRMELEC --- ---
    Na nástěnce jsem nenašla odpověď... prosím poraďte jak nedostávat pozvánky na události. Nemám prémiovou - jde to vůbec bloknout?
    Předem díky
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: neda
    KLAIR: taky neda
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A jestli se dá u některých sledovaných diskuzí nastavit, aby se zobrazovaly, jen když tam jsou nové zprávy a u některých, aby se v seznamu sledovaných zobrazovaly vždy?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Mám dotaz ohledně "sledovaných" klubů.

Ráda bych měla v jednom "oddíle" sledovaných klubů jak kluby vlastní, tak kluby, které založil někdo jiný. Dá se to nějak nastavit?
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ADITU: fajn, diky za info :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    ahoj, asi jsem jantar, ale jak zmizela ta galerie v uvodu, tak ted vubec nemuzu najit vlozeni fotek na profil, jde to vubec jeste? diky :)
    NEVADA
    NEVADA --- ---
    Ahoj, vyzna sa tu niekto v kinecte a vvvv? Robim simulaciu mojej interactivnej instalacie, do skoly, a kedze som zaciatocnik tak by mi velmi pomohla pomoc nejakeho skuseneho typka. Je tu niekto taky?:)
    NYX
    NYX --- ---
    NIGHTHUNTER: Poznamenam si a zkusim
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    NIGHTHUNTER: tak je to asi jen FireFoxem (jak v. 34 tak aktuální 35), ve Chromu příchozí pošta normálně "cvaká" ;-) zkusil jsem ho aktualizovat i vymazat cookies, ale nepomohlo :-(
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    Můžu se zeptat, jestli se za poslední týden neměnilo něco se zvukovým upozorněním na příchozí poštu? Někdy asi minulý týden mi najednou přestal fungovat ten zvuk příchozí pošty, i když v nastavení mám zvukové upozornění zapnuté. Zkusil jsem ho odnastavit a znova nastavit, ale dneska jsem zjistil, že nejsem sám, tak by mě to zajímalo. Díky za odpověď ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam