• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    KLAIR: pokud dojde k promaznuti starych prispevku v diskuzi
    viz [ NYX @ nyx :: pripominky uzivatelu ] a vlákno okolo toho
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prosím pěkně, když si dám příspěvek do "upomínek", kdy mi z těch upomínek zmizí? Už se mi to párkrát stalo a je to trochu problém...
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    MIDNIGHT_78: V záložce práva u diskuse, řádek všeobecná práva jsou všichni přihlášení uživatelé, kromě vlastníka diskuse a vyjmenovaných ID v seznamu s právy.
    To co chceš je velice podobné postupu jak udělat soukromou diskusi na nástěnce.
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Jde diskuze [ SLYŠENÍ HLASŮ ] nastavit tak, aby přispívat mohla jen vybraná skupina uživatelů a všichni ostatní měli automaticky ReadOnly? Hledáme kompromis mezi otevřenou a uzavřenou diskusí...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    "..a s každým ignorem ho měli lidé raději, přestávali mu odporovat a jeho pošramocené sebevědomí se lepšilo. Přestal pit, nepotřeboval již medikaci...."
    Z članku "Softwarové léčení nyxáxa"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: A co když jsem měla prémiovku, někoho v oboustranném ignoru a on mě přesto viděl a reagoval na to, co jsem psala? Dokonce i v soukromé diskusi, kde nemá mazací práva. Jak to?
    AKNAMOR
    AKNAMOR --- ---
    LALOBA: ano
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    NYX: rozumim tomu dobre, ze v nepremiovce funguje jen jednostranny - tzn. ja dotycneho nevidim, on me ano?
    NYX
    NYX --- ---
    LALOBA: oboustranny ignore funguje jen v premiovce.

a dotycny te muze i presto videt pokud v dane diskuzi muze mazat. a vytrvalci si zalozi jine id a smiruji pod tim.
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    proc clovek, ktereho mam v oboustranem ignoru, vidi, co pisu? mam ho v ignoru prave proto, aby me nesledoval. Je to proto, ze me ma v pratelich? Nebo to funguje jen u premiovky?
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    NYX: jj stejny. mozna to jsou naky nonprintable paznaky, nebo jina nekompatibilita s DOS charsetem, co ja vim.. soubor z 1997 ;) poslal jsem ten oriznutej screenshot. dik, aspon priste budu vedet to <pre>
    NYX
    NYX --- ---
    tak to uz moc nevim. zkus xmp tag, ale to bude asi to same co pre
    MATT
    MATT --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    super, dik, ja zkousel akorat tt a code, s html jsem si hral pred 15 lety ;))
    NYX
    NYX --- ---
    Bacon ipsum dolor amet porchetta hamburger meatball fatback, turducken andouille short loin pastrami ribeye tongue brisket. Drumstick shank biltong, rump venison tenderloin boudin tri-tip pork salami pork chop filet mignon andouille. Biltong beef jerky tail sausage, ball tip ham hock alcatra ham andouille tri-tip pork chop pork frankfurter. T-bone kevin porchetta biltong, venison beef landjaeger flank. Pork chop tenderloin turducken jowl strip steak sirloin prosciutto drumstick leberkas cow spare ribs. Turkey strip steak shankle ham, swine pig pastrami cupim kielbasa.
    NYX
    NYX --- ---
    MATT: <pre>?
    MATT
    MATT --- ---
    jak napsat prispevek monospace fontem? dik
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    LOBIN: link je na gate, za poctem zbyvajicich dni premiovky...

https://www.nyx.cz/index.php?l=gate;l2=6
    LOBIN
    LOBIN --- ---
    zdar, kde se prosim da prevest cast dni premiovky nekomu z pratel. v minulosti jsem to parkrat delal a ted se k tomu nikde nemuzu proklikat, help mlci.

dekuji
    LAHVI
    LAHVI --- ---
    KEJML: ha, uz to vidim, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam