• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: kdyz dochazi, je to v lide / pozvanky
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Neni to v Lide - Pozvanky ?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jde někde vidět, kolik pozvánek mám k dispozici? Dřív (hodně dávno) to bylo vidět hned na úvodní stránce, teď to nemůžu najít.
    NYX
    NYX --- ---
    LODBROG: Zustanou
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Když mi skončí prémiovka... co se stane se všema souborama v osobním, co jsem si tu za ta léta na nyxu nasyslil?
    Předpokládám, že mi ta nekonečná kapacita zas rychle spadne na nějaké minimum...?
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    MIDNIGHT_78: No jo, dík, koukám, zpětně už mám smolíka....
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    FANFAN: "osobní" > "nastavení" > "pro odvážné" > zaškrtnout "neanonymni negativní hlasy"
    FANFAN
    FANFAN --- ---
    Jak že se zjistí autor palce dolu? - prémiovku mám...
    MIDNIGHT_78
    MIDNIGHT_78 --- ---
    Existuje někde nějaká stránka, která se zabývá statistikami uživatelů (počet unikátních uživatelů přihlášených za poslední den, týden)? Rád bych si udělal obrázek o tom, kolik nás tady vlastně je. (Vím, že celkový počet uživatelů bude kolem 75000, ale většina z toho je "mrtvá").
    HARALD
    HARALD --- ---
    VENNDE: Požádáš jejího majitele nebo moderátory (správce) o nastavení přístupu. Jméno majitele se zobrazuje hned pod jménem klubu, moderátoři jsou o řádek níž na stránce, kde je oznámení, že do klubu nemáš přístup.
    VENNDE
    VENNDE --- ---
    Potřeboval bych se dostat do jedné s diskuzí... Píše,že nemám přístup! Jak to změním?
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    LALUCIA: A odpověď na příspěvek v klubu je tamtéž.
    btw. Kous. Je to na nástěnce
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    LALUCIA: klikni na ikonu toho dotycneho (pripadne si ho nech vyhledat) a melo by se ti objevit menu s moznosti 'poslat zpravu' :)
    LALUCIA
    LALUCIA --- ---
    Prosííííím, dala jsem poptávku, člověk mi odpověděl a já nemůžu přijít na to, jak mám zase odpovědět já jemu????? Jak mohu dotyčnému poslat zprávu??? Jsem v pasti :-( ale totálně. nejsem magor, ale tohle je nad moje síly,
    SDN33
    SDN33 --- ---
    NYX: Aha..měl jsem za to, že se tam objevuje oboje a že jsem to tam i viděl právě. Stačilo si pořádně přečíst název klubu, no. Dík! Kdyžtak mě klidně smaž odsud.
    NYX
    NYX --- ---
    SDN33: tam je nabidka, ty davas poptavku. ukazuje se treba v [ tržiště / práce a služby ]
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Zdravím, nejsem sice nováček, ale nevím, kde jinde se zeptat..

V tomto klubu: [ tržiště / práce a služby - NABÍDKA (nabízím práci, hledám pracanty) ] jsem přes odkaz v záhlaví vložil nový inzerát a to tento [ LOOKING FOR WORKSHÁNÍM PRÁCI: brigáda/přivýdělek na léto / Brno-CZ-planetEarth ]

Inzerát se však ve zmíněném klubu nezobrazuje.. Proč? Je na něm něco špatně?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: tak tim se to vysvětluje.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: kde ?
    tam vidim jen tu "1 upomínka" když na to kliknu tak i seznam těch upomínek ale to se hledá jen takhle ?
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Ve sledovanych
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: no takovej ten proužek co je v něm červeně napsáno 1 upomínka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam