• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    BEDY
    BEDY --- ---
    ZARREMGREGARROK: hm, ano. jsem lama
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    BEDY: Když je tam něco nového, tak je pořád vidět, ne?
    BEDY
    BEDY --- ---
    Ten button dole vpravo co vede do "notices", asi nejde, aby plul jak scrolluju, co?
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    NAVARA: já jsem normálně totálně slepej. díky! :) nechápu se :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ZUZU: je tam okýnko "kolik dní", tak tam napíše 30/60
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    ahoj, jak je to s převáděním prémiovky? rád bych někomu převed/poslal měsíc, dva (čili ne rok) prémiovky a nevím jak na to? tady to vypadá, že to převede komplet celou mojí roční prémiovku (anebo se to po kliknutí na tlačítko převést zeptá?). no a tady se zase nedozvím jiné než svoje uživatelské číslo (má to být překvapení). dá se to nějak udělat pomocí přezdívky, když to chci na míň než rok?
    B30
    B30 --- ---
    ahoj, mám stejnou záležitost s referencí jako SCOOBY, viz https://www.nyx.cz/index.php?l=user;section=references;id=HURVIN3K, zatím jsem to alespoň upravil na neutrální, prosím o smáznutí, ať to nedělá neplechu...díky!
    NYX
    NYX --- ---
    ok
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    NYX: https://www.nyx.cz/index.php?l=user;id=MYSHA;section=references moje ukliknutí u MYSHA z 10.12.2015 díky
    NYX
    NYX --- ---
    SCOOBY: Napis mi o jakou jde
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    Asi vánoční demence, ale nemůžu to nikde najít...prosím pěkně jak odstraním negativní referenci, která byla jen ukliknutím a nezakládá se na žádném obchodu? Předem díky!
    NYX
    NYX --- ---
    FARRAH: Temata a tam je myslim kolonka nekde. Nebo napis nahore do policka @nick, to snad taky funguje
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    ahoj ještě jeden dotaz - jde tu někde najít moje vlastní příspěvky? myslím aniž bych šla do dané diskuse
    COLALOCKA
    COLALOCKA --- ---
    zdravim, asi trapas uz na uvod ale sem uplne v lese :D
    potrebovala bych nakyho pruvodce osobniho at se nemusim na kazdou prkotinu ptat takhle verejne :D
    treba na to jestli tu sou taky pratele jak na fb :D
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FARRAH
    FARRAH --- ---
    NYX: OK a kde je vidět počet sledujících?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LODBROG: to dělám. Ale obvykle mi to docela vadí a zdržuje to... Mám pocit, že kdyby ten palec, který už jsem zaklikla, byl třeta tučně označen, tak by to prostě bylo lepší.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    KLAIR: A není jednodušší prostě koukat na to číslo, a když se po kliknutí zmenší, tak kliknout ještě jednou..?
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: nekdy budu muset zmerit jaky dopad na vykon by to melo.
    FARRAH: lepsi asi koukat na pocet sledujicich lidi...je asi jedno jak dlouho diskuze spi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam