• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    MEDDOG
    MEDDOG --- ---
    Nyx od vývojáře Marek Janda
    https://appsto.re/cz/Aax42.i
    MEDDOG
    MEDDOG --- ---
    HOUBOVAPASTIKA: AppStore i obchod google
    NOP
    NOP --- ---
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    HOUBOVAPASTIKA: Pro androjd je třeba Nyxdroid.
    [ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    HOUBOVAPASTIKA
    HOUBOVAPASTIKA --- ---
    Dobrý večer, existuje prosím app nyxu na telefony? Díky.
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    jak funguje v osobním infu / úvodu ten import záznamů z RSS? včera jsem tam zkusil hodit feed svého blogu a zatím nic.. feed by měl být ok, protože na jiném serveru se normálně načítá.. nevím, jestli třeba není problém v tom, že využívám blogspot, ale zároveň ho mám pod vlastní doménou..
    NYX
    NYX --- ---
    MELOUN: Ve sledovanych
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    kde najdu upomínku, kterou jsem si označil u příspěvku?
    KEJML
    KEJML --- ---
    WELES: Zvlášť, když ta funkce už je implementovaná, ale zapnout jí i v desktop verzi je nemožné
    WELES
    WELES --- ---
    Já jako chápu, že nyx je svůj vlastní svět, a že implementovat tuhle funkci by nebylo jednoduchý a bylo by potřeba překonat nejeden problém. Na druhou stranu je to funkce výrazně zvyšující pohodlí uživatelů. Však víme, jak to pomáhá na php forech, i s načítajícíma se obrázkama.
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    NYX: Kdyby to bylo zapnutelné v nastavení s varováním, že to bude při načítání skákat, tak by to asi bylo v klidu.
    Stejně by si někdo stěžoval, že mu to divně skáče.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: To ano, ale přijde mi to lepší než nic. Skáče to, i když si nakonec odskruluju ručně, myslím, že to už většina pokročilch (sic) uživatelů internetu chápe a umí s tím žít
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: No a taky to tam blbne presne jak rikam :-)
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Zvláštní, že v mobilní verzi to jde :)
    ZARREMGREGARROK
    ZARREMGREGARROK --- ---
    WELES: Většinou stačí nechat stránku natáhnout celou a pak odjet úplně na konec.
    Je tam standardně pět příspěvků přečtených a pak už stačí jen nepřečtené.
    (nebo si obrátit pořadí příspěvků, pokud to jde)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    WELES: doporučim telefon s Androidem a aplikaci Nyxdroid, tam to jde ;-)
    [ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    NYX
    NYX --- ---
    WELES: Neslo. Jak se nacitaji obrazky postupne, poskakovalonby to sem a tam.
    WELES
    WELES --- ---
    Ahoj, hádám, že to nejspíš už někdy zaznělo, ale bylo by možné přidat funkci, která mě při otevření diskuse hodí na první nepřečtený příspěvek? Rád bych četl auditka chronologicky a nemusel pokaždý hledat začátek a při tom si ji třeba spoilovat (když jde o obrázky např.).
    FIDO_LETI_DOMU
    FIDO_LETI_DOMU --- ---
    Ahoj, jde nějak defaultně nezobrazovat ignorované v seznamu "sledovaných"? A jestli ne, tak se hlásím s návrhem na tuto změnu. Aby je šlo nějak implicitně schovat nebo aby byli přístupní po kliknutí na tlačítko "ignorovaní" nebo tak něco - odděleni od přátel.

Přijde mi nanic vidět v "přátelích" seznam id, která vidět jaksi právě nechci. Uprostřed ostatních, známých nebo přátel, tak se ptám.
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    ahoj, můžu nějak v tržišti hromadně smazat (skoro) všechny prodaný inzeráty, abych nemusel u každýho klikat zvlášt smazat, opravdu smazat, odrolovat na prodaný a zase znova?
    díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam