• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ahoj, sice už jsem tu pár let, ale mám jeden blbej, nováčkovskej dotaz, a nikde jsem o tom nic nezahlídl.
    Tak tedy: co se ukrývá pod onou tajemnou zkratkou "RO"? Pořád se to tu někomu někde uděluje, ale ač chápu, že časová platnost tohoto nástroje se dle volby udělujícího liší, a hlavně je mi jasný, co to je, tak pořád nevím, co ta zkratka znamená...
    Dík. :)
    8BB76E1
    8BB76E1 --- ---
    RENFI: pokud si dobře pamatuji, tak tím id je myšlen přímo nick, nikoliv to číslo v infu..
    RENFI
    RENFI --- ---
    ahojky, teď jsem si nainstalovala nyxdroid a chce to po mne ID. Dala jsem id co mám pod jménem a píše mi to, že chyba. Asi zadávám něco blbě. Pomůžete mi? :)
    NYX
    NYX --- ---
    HONZAS: Napis mu postou
    HONZAS
    HONZAS --- ---
    zdar, jak se můžu dostat do privátní diskuze-zažádat administrátora o přístup?? díky
    NYX
    NYX --- ---
    BEDY: Zkus klub nyxdroid. iOS appka to ukazuje.
    BEDY
    BEDY --- ---
    NYX: Android app.
    NYX
    NYX --- ---
    BEDY: Web? Aplikace? Jaka?
    BEDY
    BEDY --- ---
    asi to není správný místo na feature request, ale co.

když otevírám gif, nevidím nic dokud se nenačte, což je ok, ale netuším, jak to bude dlouho trvat (občas se nedočkám protože mobilní připojení, výpadek sítě, 100mb gif..).

šlo by při otevření zobrazit info o velikosti, nebo progres bar, dokud se nenačte? zachránil bych svoje datový limity
    NYX
    NYX --- ---
    TURKIN: Zvlastni, proverim
    KEJML
    KEJML --- ---
    RAVEBOY
    RAVEBOY --- ---
    Chtěl bych se zeptat - když si mě dá někdo do ignore, přijde mi o tom zpráva nebo mám možnost se to dozvědět?

DÍX/RB
    HARALD
    HARALD --- ---
    ROMANICAK: Leda kurziva.

Ale ve smyslu, který potřebuješ, tu není nic.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, jak se da citovat cast prispevku? Je tu na to neco?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HAWLIS: lidi se mě na to neptaj, zřejmě to považují za nějaký z mých geekovatých výstřelků, anebo na to nyxu jsou taky a nevíme o sobě :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HAWLIS: Cesi - vzdycky reknu, ze je to neco jako nornik.net , ale spis na reseni konicku a o cernem humoru :-)

Cizinci - to myslim vnimaji jen jako cesky pseudo-anonymizovany diskuzni board o nakupu a prodeji zbrani a streliva (v praci mam rozkliknutou zalozku s nasim boardem o zbranich), kdyz se me na to zeptaji, tak to potrvrdim, vsak je to pravda ;-)
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    HAWLIS: Já např. nemám FB, který znají asi všichni mí známí. Takže když mluvím o nyxu, říkám většinou "diskuzní fórum" a když se někdo ptá, co to je, tak řeknu, že je to něco jako Facebook, akorát to má jinou koncepci, je to z mého pohledu víc anonymní a víc tematické.
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    omluvám se, vím, že to sem nepatří (nebo jen zcela okrajově), ale na druhou stranu nevím kam s tím... když to vezmu kolem a kolem, uplně mimo to zase tak není .)

Jistě máte kolem sebe nějaké známé a kamarády, kteří nejsou na nyxu (a kteří i třeba vůbec netuší o co jde). Takže předpokládám, že se občas s někým takovým o nyxu i třeba bavíte. Jak v takové případné situaci nyx popisujete? Co je to nyx obecně a jak ho nejlépe takovému člověku popsat? Čím je pro Vás osobně? Předem díky za názory.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ANDREW_MATTA: Osobní > Nastavení.
    ANDREW_MATTA
    ANDREW_MATTA --- ---
    Ahoj vespolek, prosím, jak si můžu změnit heslo? Díky, nemůžu to nějak najít...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam