• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ahoj, prosim o info, v helpu jsem nenasel (ale mozna blbe hledam): kdyz dam nekomu spatnou referenci (v tomhle pripade nekomunikace u slibeneho/domluveneho obchodu, nedorazeni bez vysvetleni na dohodnute misto), da se pripadne v budoucnu odmazat ? kdybych zjistil, ze mel ten clovek zavazny duvod.

(nelibi se mi pocit, ze vubec tu negativni referenci budu muset dat, ale u tohodle cloveka je to podruhe a dalsi negativni tam ma za zcela stejnou vec)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    HARALD: díky
    HARALD
    HARALD --- ---
    BRENMCGUIRE: V anglické verzi to je People -> Preferences a u dotyčného kliknout na Watch status a Watch events. Česky to bude něco jako Lidé -> Nastavení -> Sledovat status a Sledovat události.
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    Jak prosím můžu zrušit v úvodu jak mi od uživatelů chodí nějaké novinky, rád bych se zbavil jednoho, který v podstatě přesáhl na spam a mě to otravuje, ale nepřišel jsem na to jak to jen u něj zrušit. díky.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Spíš takovej návrh, ale... proč má vlastně notifikace reakcí a odpovědí takovouhle formu mrňavýho čtverečku vpravo dole, kam musí člověk scrollovat – nešlo by to udělat nějak líp, třeba to aspoň dát někam nahoru apod.?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DUB: Ano, bez toho abys byl spravce/vlastnik dane diskuse ji samozrejme nemuzes smazat...
    DUB
    DUB --- ---
    ANARCHY: neni, mam plny prava ale nejsem spravce, to bude asi ten problem, dik
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DUB: V diskusi kliknes vpravo nahore v kontextovem menu na "Upravit" - pod tim je i smazani cele diskuse.
    DUB
    DUB --- ---
    jak se maze diskuze? v navodu sem to nenasel
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SHLAPPI_MO: Když dáš palec dolů, v browseru mi tam vyskakuje ještě nějaká možnost "nahlásit." Co to reálně dělá, nevím.
    SHLAPPI_MO
    SHLAPPI_MO --- ---
    Není žadna možnost nahlásit něco? Jako napřiklad strana, která je plná rasistických, sexistický hovna? Např. Nové Internetové Humory ...
    NOP
    NOP --- ---
    VACA: Výborně, díky!
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: Resp. Se to jmenuje "označeny kýmkoliv/sledovanými/mnou"
    VACA
    VACA --- ---
    NOP: Otevres zakozku "poslední" a tam mas moznost filtrovat "mnou hodnecene prizpevky"
    NOP
    NOP --- ---
    Dají se vyfiltrovat příspěvky, kterým jsem dal kladnej palec?
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    GOLDENDELICIOUS: anebo double ignore, kdy je ignorovany zaroven spravcem auditka, takze prispevek vidi a muze hodnotit?
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    PISKVOR: To jsem si myslela taky. Autor příspěvku vidí nižší hodnocení než já (nemám nikoho v ignorovaných), rozdíl teda způsobuje jednostranný ignore, protože při oboustranném by příspěvek nebyl vidět?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    GOLDENDELICIOUS: Ignorelist?
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Jak je možné, že se jistý příspěvek zobrazuje dvěma různým ID s odlišným hodnocením?
    ANICZKA
    ANICZKA --- ---
    Dá se prosím dnes někde dohledat aktuální počet uživatelů? díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam