• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    MATHES
    MATHES --- ---
    NYX: napsal jsem ti.
    NYX
    NYX --- ---
    MATHES: Jo, napismi
    MATHES
    MATHES --- ---
    ahoj, jak to funguje, kdyz je klub bez admina? je mozny o ne nejak nekde nekoho pozadat?
    EXIS
    EXIS --- ---
    EXIS: ha, tady to funguje.. chci komentovat, což znamená že chci využít (eště by tam měl být ! za tím "{" ) {-- --} bez závorek, ale nenechá mě to uložit systém.. jak se to dá obejít?
    EXIS
    EXIS --- ---
    ahoj, potřeboval bych na jedné nástěnce používat abych něco mohl zakomentovat, ale nenechá mě to. Jaké je řešení?
    NYX
    NYX --- ---
    KHAJ: Rss jde
    KHAJ
    KHAJ --- ---
    Ahoj! Je nejaka moznost, jak si posilat prispevky do klubu, ktery sleduju, trebas emailem, nebo RSS?

Diky!
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Mám obrázky na OneDrive. Když je vložím jako přílohu, jeden se zobrazí, druhý jde odkazem. Jsou moc velké. Když je vkládám přes tag img src, abych je mohla zmenšit, zobrazí se jen ikonky a ne obrázky samotné. Kde je chyba?
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    Je nejaky figl, jak postovat obrazky z Google Fotos tak, aby se zobrazovaly pokud mozno vsem? Viz prispevky na [ KočkoImages - aneb auditko které vám zaručeně zvedne náladu a vykouzlí úsměv na rtech :))) ]
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BLACKCREEPERCZ: posli mu pozvanku, kterou mas v sekci "Pozvanky". Musis znat email zvaneho
    BLACKCREEPERCZ
    BLACKCREEPERCZ --- ---
    Zdravám, jak mohu někoho pozvat?
    GONDAR
    GONDAR --- ---
    ahoj, prosim o info, v helpu jsem nenasel (ale mozna blbe hledam): kdyz dam nekomu spatnou referenci (v tomhle pripade nekomunikace u slibeneho/domluveneho obchodu, nedorazeni bez vysvetleni na dohodnute misto), da se pripadne v budoucnu odmazat ? kdybych zjistil, ze mel ten clovek zavazny duvod.

(nelibi se mi pocit, ze vubec tu negativni referenci budu muset dat, ale u tohodle cloveka je to podruhe a dalsi negativni tam ma za zcela stejnou vec)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    HARALD: díky
    HARALD
    HARALD --- ---
    BRENMCGUIRE: V anglické verzi to je People -> Preferences a u dotyčného kliknout na Watch status a Watch events. Česky to bude něco jako Lidé -> Nastavení -> Sledovat status a Sledovat události.
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    Jak prosím můžu zrušit v úvodu jak mi od uživatelů chodí nějaké novinky, rád bych se zbavil jednoho, který v podstatě přesáhl na spam a mě to otravuje, ale nepřišel jsem na to jak to jen u něj zrušit. díky.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Spíš takovej návrh, ale... proč má vlastně notifikace reakcí a odpovědí takovouhle formu mrňavýho čtverečku vpravo dole, kam musí člověk scrollovat – nešlo by to udělat nějak líp, třeba to aspoň dát někam nahoru apod.?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DUB: Ano, bez toho abys byl spravce/vlastnik dane diskuse ji samozrejme nemuzes smazat...
    DUB
    DUB --- ---
    ANARCHY: neni, mam plny prava ale nejsem spravce, to bude asi ten problem, dik
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    DUB: V diskusi kliknes vpravo nahore v kontextovem menu na "Upravit" - pod tim je i smazani cele diskuse.
    DUB
    DUB --- ---
    jak se maze diskuze? v navodu sem to nenasel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam