• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: Afaik je to vazane prave na mazani
    HARALD
    HARALD --- ---
    RETAL: Právo mazat příspěvky určite. Když smíš mazat, vidíš vše.
    Možná i právo nastavovat práva.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Můžu jako správce ignorovat někoho ve svém klubu?
    Respektive jaké role/jaká práva kontrují ignorování uživatelů?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NYX: diky
    NYX
    NYX --- ---
    HEJSEK23: Fotak do ni ulozil informaci, ze je vzhuru nohama, no
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NYX: :'(
    STYVI
    STYVI --- ---
    NYX: Mockrát dík :)
    NYX
    NYX --- ---
    STYVI: Nauploadovat jde max 10MB soubor. Aby se zobrazila jako fotka, je tam mensi limit, ale ted si uplne nevzpominam jaky. Nalinkovat odkinud jde cokoliv, ale s mirou :-)
    STYVI
    STYVI --- ---
    Zdravím a přeji krásný den :) Rád bych věděl zda je fotka kterou chci tady dát omezena kapacitou ?
    A pokud ano ,tak kolik může mít fotka nejvíc ? Dík :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    prosim co je duvodem toho ze se mi fotka kterou chci vlozit zobrazuje v nahledu vzhurunohama?
    a jak ji otocit aby byla spravne? -dekuju
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Je nekde po zalozeni klbu videt, kolik lidi hlasovalo pro zalozeni a kolik proti?
    viz napr. [ nyx :: kluby :: věda a technika ] tady
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    NEI: bohužel tam nic takového nemám (pamatuji se, že to tam bývalo, ale pak to zmizelo):
    Pasteboard — Uploaded Image
    https://pasteboard.co/HieWQEE.jpg
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    mohu se zeptat, jak je to s pozvánkami? zase mi přišla zpráva, že jsem nějaké dostal, ale v sekci lidé nemám záložku POZVÁNKY a i ten přímý odkaz, který mi přišel v té zprávě mi nefunguje.
    KEJML
    KEJML --- ---
    N05BA08: Nutno smazat a napsat znovu
    DUB
    DUB --- ---
    kdyz jsem zakladal diskuzi, dal jsem jako nazev "[lofi.hiphop]". Nyx ale ignoroval prvni znak a je z toho "lofi.hiphop]". Prosim o pridani toho znaku na zacatek, nebo odmazani toho posledniho, at to dava smysl .)

[ lofi.hiphop] ]
    NYX
    NYX --- ---
    HAWLIS: Myslim, ze ano
    HAWLIS
    HAWLIS --- ---
    pls dotaz - když mám v nějakém klubu mazací práva (ale jen mazání bez admina), vidím příspěvky uživatelů, které mě mají v oboustranném ignoru?
    NYX
    NYX --- ---
    KLAIR: Chvili trva, nez se nove prispevky zaindexuji (bezi to kazdych 15 minut)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    V jednom soukromém klubu píšu slovo "DŮLEŽITÉ", aby se podle toho dalo potom zpětně vyhledat... Ted jsem to zkusila a můj poslední příspěvek to úplně ignoruje. Zkusila jsem vyhledat i jiná slova v tom konkrétním příspěvku, ale nejde to. Nechci sem dávat prinstcreeny, ale ráda to třeba pošlu konkréntě nebo tak. Děkuji
    ZUFI
    ZUFI --- ---
    Dobrý večer.
    Jak si dát ikonku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam