• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VESPER_INDIGO: CLAVEN: LAUNCHER: S ID VESPER_INDIGO jsem nikdy nemluvil, mimo moji odpoved na jeho dotaz nize. Jsem s deckem na vylete na Orliku a najednou tohle v poste. Chvilku mi i trvalo nez mi doslo, kdo ze mi to pise :-))

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VESPER_INDIGO: Myslim ze by mohlo pomoci, kdybys 1) priste neurazel mmj adminy boardu, do kterych chces psat 2) tomuto aktualnimu adminovi se pokusil omluvit. Preji hodne stesti.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYX: Aby som uviedol situáciu na pravú mieru - tento môj postup súvisí s tým, ako funguje správcovstvo na Nyxe.

Keď je niekto, podobne ako tu prítomný V_I, toxický chuj, ktorého nechcem čítať, tak si ho dám do ignoru. Keďže však bohužiaľ vo svojich kluboch a v kluboch, kde som správca, ho vidím napriek ignoru, a fakt jeho múdrosti vidieť nechcem, tak je jediným riešením zakázať mu prístup.

Vnímam to ako výchovný mechanizmus, ktorý z neho možno v budúcnosti urobí menej toxického jedinca - a ak nie, ja ho stále nebudem musieť čítať. Z môjho pohľadu čistý win-win.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Apropo, řekl jsem to blbě a nechal se nachytat. Jít někomu nandat, co se do něj vejde samozřejmě není žádné řešení in the first place. Stejně, jako jím není ignorace.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NYX: nejsem nutně zastáncem pravidla na hrubý pytel hrubá záplata. Budu hledat i chytřejší řešení.

A odpověď chápu a dává vlastně smysl. Děkuju a zdar.
    NYX
    NYX --- ---
    VESPER_INDIGO: No neprijde mi to jako rozumny zpusob reseni sporu, ale rozkazovat mu koho tam musi poustet mi prijde jako jeste nestastnejsi reseni.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, má admin veřejného klubu zakázat mi přístup do něj, ačkoliv jsem neporušil žádná pravidla? I.e. urazil jsem ho v jiném klubu a v poště odvetou za jeho chování, očividně úspěšně, protože mi zakázal vstup právě do klubu, kam jsem přispíval pouze v souladu s pravidly.

Pokud pomineme to "kočkování se" typu základka, jímž jsem v tomto případě vůči notorickému internet bully hrdě vinen :D, má tedy na to právo? Asi jo, co...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RETAL: dej jim zakaz do klubu a mas vyreseno.
    RETAL
    RETAL --- ---
    NYX: Děkuji.
    NYX
    NYX --- ---
    RETAL: Ano
    RETAL
    RETAL --- ---
    HARALD:
    NYX: Děkuji za upřesnění.
    Tedy v klubu, jehož jsem správcem (majitelem), nemůžu nikoho ignorovat - jejich příspěvky uvidím vždy, ano?
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: Afaik je to vazane prave na mazani
    HARALD
    HARALD --- ---
    RETAL: Právo mazat příspěvky určite. Když smíš mazat, vidíš vše.
    Možná i právo nastavovat práva.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Můžu jako správce ignorovat někoho ve svém klubu?
    Respektive jaké role/jaká práva kontrují ignorování uživatelů?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NYX: diky
    NYX
    NYX --- ---
    HEJSEK23: Fotak do ni ulozil informaci, ze je vzhuru nohama, no
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NYX: :'(
    STYVI
    STYVI --- ---
    NYX: Mockrát dík :)
    NYX
    NYX --- ---
    STYVI: Nauploadovat jde max 10MB soubor. Aby se zobrazila jako fotka, je tam mensi limit, ale ted si uplne nevzpominam jaky. Nalinkovat odkinud jde cokoliv, ale s mirou :-)
    STYVI
    STYVI --- ---
    Zdravím a přeji krásný den :) Rád bych věděl zda je fotka kterou chci tady dát omezena kapacitou ?
    A pokud ano ,tak kolik může mít fotka nejvíc ? Dík :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    prosim co je duvodem toho ze se mi fotka kterou chci vlozit zobrazuje v nahledu vzhurunohama?
    a jak ji otocit aby byla spravne? -dekuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam