• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    SCARF_23: Ridi se to pravem zapisu
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    caute, zjistil jsem ze mi v obrazkach co me rozstipou ( [ obrazky, co mne rozstipou - CTI ZAHLAVI !!! (tzn. primárně formou či obsahem nadpruměrné, nikoli vtipné, morbidní a WTF) ] ) zmizela moznost palcovani. v jinych diskuzich tenhle problem nemam. v ramci nejakeho obecneho nastaveni klubu to zakazany taky nebude, protoze lidi normalne obrazky hodnoti. nemate nekdo tuseni jak se tohle prihodilo? :)
    NYX
    NYX --- ---
    MATHES: Nejde. Admini ji mohou uzavrit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Jde pls nějak smazat žádost o vytvoření klubu?
    ROMISHKA
    ROMISHKA --- ---
    Dobrý den,

tak jsem tedy tady...:) potřebovala bych vědět, kde najdu diskuzi o tom, že sháním třeba zedníky..
    NYX
    NYX --- ---
    JAMILLOS: Nedavna navsteva. Na webu je dost nemozne rict, ze nekde skutecne “jsi”, obzvlast pokud fungujes ve vice tabech apod.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    A ještě jedna: co znamenaj ty ikonky různejch IDček úplně dole v některejch auditkách? Poslední návštěva? Aktuální přítomnost?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    IDLE: Mám tam označeno "vše" a nikdy jsem s tím nic nedělal.
    IDLE
    IDLE --- ---
    JAMILLOS: Nemáš tam vyfiltrované jen některé kategorie?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ahoj, jak to, že některý auditka se neobjevujou v záložce Poslední, i když tam je novej příspěvek? To se týká jen některejch?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KLAIR: No jo. :DDD Sorry a dík.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    JAMILLOS: klikni na ikonku a dej "odpovědět"
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    THESTOUPA: To nefunguje. Je tam akorát kopírovat adresu odkazu, ale když to vložím do postu, vloží se tam celej ten dlouhej link, což nechci.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jak dát "hypertextovej odkaz" na něčí příspěvěk tak, abych ho vložil do toho nicku?
    Vím, jak dát odkaz na příspěvěk, ale já bych chtěl např. napsat: "tak, jak uvedl XYZ včera", přičemž to XYZ by obsahovalo ten kýženej post. Vím, že se to tu běžně dělá, ale vůbec netuším jak.
    ARWEN
    ARWEN --- ---
    Izrael
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Není mi zřejmé, na co všechno funguje funkce "neviditelný" při přihlášení.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAUNCHER: smutné, ale neprekvapivé :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    LAUNCHER: a to sem postuješ protože je to slušnost, stejně jako jsi mi prve radil, že se mám chovat? haha ...seš stejnej jako všichni, když na to přijde. Takže nemáš co radit ostatním. NYX je narozdíl od tebe aspoň kádr; sice přehnaně nekonfrontační, protože se potřebuje potýkat s jinejma problémama než 3789. potyčka mezi id, ale aspoň umí vyjádřit i názory, za kterejma stojí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VESPER_INDIGO: CLAVEN: LAUNCHER: S ID VESPER_INDIGO jsem nikdy nemluvil, mimo moji odpoved na jeho dotaz nize. Jsem s deckem na vylete na Orliku a najednou tohle v poste. Chvilku mi i trvalo nez mi doslo, kdo ze mi to pise :-))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam