• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Jak dát "hypertextovej odkaz" na něčí příspěvěk tak, abych ho vložil do toho nicku?
    Vím, jak dát odkaz na příspěvěk, ale já bych chtěl např. napsat: "tak, jak uvedl XYZ včera", přičemž to XYZ by obsahovalo ten kýženej post. Vím, že se to tu běžně dělá, ale vůbec netuším jak.
    ARWEN
    ARWEN --- ---
    Izrael
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Není mi zřejmé, na co všechno funguje funkce "neviditelný" při přihlášení.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    LAUNCHER: smutné, ale neprekvapivé :)
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    LAUNCHER: a to sem postuješ protože je to slušnost, stejně jako jsi mi prve radil, že se mám chovat? haha ...seš stejnej jako všichni, když na to přijde. Takže nemáš co radit ostatním. NYX je narozdíl od tebe aspoň kádr; sice přehnaně nekonfrontační, protože se potřebuje potýkat s jinejma problémama než 3789. potyčka mezi id, ale aspoň umí vyjádřit i názory, za kterejma stojí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VESPER_INDIGO: CLAVEN: LAUNCHER: S ID VESPER_INDIGO jsem nikdy nemluvil, mimo moji odpoved na jeho dotaz nize. Jsem s deckem na vylete na Orliku a najednou tohle v poste. Chvilku mi i trvalo nez mi doslo, kdo ze mi to pise :-))

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VESPER_INDIGO: Myslim ze by mohlo pomoci, kdybys 1) priste neurazel mmj adminy boardu, do kterych chces psat 2) tomuto aktualnimu adminovi se pokusil omluvit. Preji hodne stesti.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NYX: Aby som uviedol situáciu na pravú mieru - tento môj postup súvisí s tým, ako funguje správcovstvo na Nyxe.

Keď je niekto, podobne ako tu prítomný V_I, toxický chuj, ktorého nechcem čítať, tak si ho dám do ignoru. Keďže však bohužiaľ vo svojich kluboch a v kluboch, kde som správca, ho vidím napriek ignoru, a fakt jeho múdrosti vidieť nechcem, tak je jediným riešením zakázať mu prístup.

Vnímam to ako výchovný mechanizmus, ktorý z neho možno v budúcnosti urobí menej toxického jedinca - a ak nie, ja ho stále nebudem musieť čítať. Z môjho pohľadu čistý win-win.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Apropo, řekl jsem to blbě a nechal se nachytat. Jít někomu nandat, co se do něj vejde samozřejmě není žádné řešení in the first place. Stejně, jako jím není ignorace.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    NYX: nejsem nutně zastáncem pravidla na hrubý pytel hrubá záplata. Budu hledat i chytřejší řešení.

A odpověď chápu a dává vlastně smysl. Děkuju a zdar.
    NYX
    NYX --- ---
    VESPER_INDIGO: No neprijde mi to jako rozumny zpusob reseni sporu, ale rozkazovat mu koho tam musi poustet mi prijde jako jeste nestastnejsi reseni.
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Ahoj, má admin veřejného klubu zakázat mi přístup do něj, ačkoliv jsem neporušil žádná pravidla? I.e. urazil jsem ho v jiném klubu a v poště odvetou za jeho chování, očividně úspěšně, protože mi zakázal vstup právě do klubu, kam jsem přispíval pouze v souladu s pravidly.

Pokud pomineme to "kočkování se" typu základka, jímž jsem v tomto případě vůči notorickému internet bully hrdě vinen :D, má tedy na to právo? Asi jo, co...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    RETAL: dej jim zakaz do klubu a mas vyreseno.
    RETAL
    RETAL --- ---
    NYX: Děkuji.
    NYX
    NYX --- ---
    RETAL: Ano
    RETAL
    RETAL --- ---
    HARALD:
    NYX: Děkuji za upřesnění.
    Tedy v klubu, jehož jsem správcem (majitelem), nemůžu nikoho ignorovat - jejich příspěvky uvidím vždy, ano?
    NYX
    NYX --- ---
    HARALD: Afaik je to vazane prave na mazani
    HARALD
    HARALD --- ---
    RETAL: Právo mazat příspěvky určite. Když smíš mazat, vidíš vše.
    Možná i právo nastavovat práva.
    RETAL
    RETAL --- ---
    Můžu jako správce ignorovat někoho ve svém klubu?
    Respektive jaké role/jaká práva kontrují ignorování uživatelů?
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NYX: diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam