• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    WOJTISHEK: Už mi to docvaklo. Dík. No co nadělám. Hlas adminův hlas boží. Ale mám pocit, že jsem žádné pravidlo neporušil. Ale chápu. Dík za vysvětlení.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HOWKING: Tipuji, ze “do ustavu” znamena Read only do auditka “Usmev pro dusevne vysmate”
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    WOJTISHEK: Aha. Dík. Teď musím zjistit do kterého a za co. :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HOWKING: Read only - znamena to, zes na urcite obdobi ztratil moznost do auditka prispivat a muzes pouze cist. Jedna se o urcitou formu udrzeni auditka od pripadneho mnoziciho se off-topicu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Tak teď jsem, ještě zmatenější :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOWKING: To je Růžena Osvaldová,je to taková hra, naser jí tak moc až z toho skončí v ústavu. ;)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Prosím, co znamená "dostat 30 dni RO do ustavu"?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DADEL: Viz ADITU & ADITU.
    DADEL
    DADEL --- ---
    jak se prosím píše text pro spoilery? Ten který se objeví až po najetí myší.. dík
    NYX
    NYX --- ---
    SCARF_23: Ridi se to pravem zapisu
    SCARF_23
    SCARF_23 --- ---
    caute, zjistil jsem ze mi v obrazkach co me rozstipou ( [ obrazky, co mne rozstipou - CTI ZAHLAVI !!! (tzn. primárně formou či obsahem nadpruměrné, nikoli vtipné, morbidní a WTF) ] ) zmizela moznost palcovani. v jinych diskuzich tenhle problem nemam. v ramci nejakeho obecneho nastaveni klubu to zakazany taky nebude, protoze lidi normalne obrazky hodnoti. nemate nekdo tuseni jak se tohle prihodilo? :)
    NYX
    NYX --- ---
    MATHES: Nejde. Admini ji mohou uzavrit.
    MATHES
    MATHES --- ---
    Jde pls nějak smazat žádost o vytvoření klubu?
    ROMISHKA
    ROMISHKA --- ---
    Dobrý den,

tak jsem tedy tady...:) potřebovala bych vědět, kde najdu diskuzi o tom, že sháním třeba zedníky..
    NYX
    NYX --- ---
    JAMILLOS: Nedavna navsteva. Na webu je dost nemozne rict, ze nekde skutecne “jsi”, obzvlast pokud fungujes ve vice tabech apod.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    A ještě jedna: co znamenaj ty ikonky různejch IDček úplně dole v některejch auditkách? Poslední návštěva? Aktuální přítomnost?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    IDLE: Mám tam označeno "vše" a nikdy jsem s tím nic nedělal.
    IDLE
    IDLE --- ---
    JAMILLOS: Nemáš tam vyfiltrované jen některé kategorie?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ahoj, jak to, že některý auditka se neobjevujou v záložce Poslední, i když tam je novej příspěvek? To se týká jen některejch?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    KLAIR: No jo. :DDD Sorry a dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam