• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Kde je teda chyba? Nejde mi na mobilu nahrávání fotek pres chrome ani pres mozzilu. Na pc vse funguje
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    NYX: pouzivam chrome. S tim místem nevim jak to myslis
    EULE
    EULE --- ---
    NYX:

EULE
    EULE --- ---
    V Chromu to nahravani prestalo fungovat, kdyz je v mobilu prepnuto na mobilni zobrazeni. Kdyz se prepnuto na "zobrazit steanky pro pocitac", tak to nahravani fotek funguje.
    Stejna situace je s ikonou palce dolu u prispevku a smazani... Jsou viditelne jen pri volbe stranek pro pocitac.
    NYX
    NYX --- ---
    PPNEKK: Jaky prohlizec? Mas dost mista?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Nefunguje mi ikonka na uploudovani fotek,netusi nekdo kde je problem?
    NYX
    NYX --- ---
    NEON5: Musi mit presne 40x50px a pod 5000B
    NEON5
    NEON5 --- ---
    Rychlá otázka. Gif v avataru jen pro prémiovku? Dovolí mi ho uploadnout zkrz velikost atp, ale neanimuje.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BETTYBATHORY: ahoj, najdi si v tématech (třetí odrážka v horní liště), co tě zajímá a čti si diskuze.

placená verze: https://www.nyx.cz/index.php?l=gate;l2=2
    BETTYBATHORY
    BETTYBATHORY --- ---
    ahoj, jsem tu chvíli a ráda bych věděla, jak se tady spřátelit s lidmi podobného zaměření a třeba společně něco podnikat. Hlavně mě zajímá oblast umění. A také jaké jsou zde placené verze a v čem jsou jiné. Pokud se ptám úplně blbě, tak se omlouvám.
    HARALD
    HARALD --- ---
    HOWKING: Přečti si homepage tohoto klubu. Je tam strašně moc užitečných informací.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KLAIR: No to nemám. Takže jsem si uřízl ostudu pokládaje adresáta za admina NYXu (nikdy jsem nijak nepátral, kdo tomu tady vlastně velí) z obavy, že dostávám na NYXu ban :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    HOWKING: záleží jestli máš placenou verzi. tam to myslím jde
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Tak ještě jeden související dotaz. Když smažu z pošty to co si adresát ještě nepřečetl, uvidí to, nebo ne? (moc jsem toho, nevěda která bije, zbytečně nakecal :-D)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    WOJTISHEK: Už mi to docvaklo. Dík. No co nadělám. Hlas adminův hlas boží. Ale mám pocit, že jsem žádné pravidlo neporušil. Ale chápu. Dík za vysvětlení.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HOWKING: Tipuji, ze “do ustavu” znamena Read only do auditka “Usmev pro dusevne vysmate”
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    WOJTISHEK: Aha. Dík. Teď musím zjistit do kterého a za co. :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    HOWKING: Read only - znamena to, zes na urcite obdobi ztratil moznost do auditka prispivat a muzes pouze cist. Jedna se o urcitou formu udrzeni auditka od pripadneho mnoziciho se off-topicu.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ADAMIRA: Tak teď jsem, ještě zmatenější :-D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HOWKING: To je Růžena Osvaldová,je to taková hra, naser jí tak moc až z toho skončí v ústavu. ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam