• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: podelil by jsi se o nejake to wtf ?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    NYX: super,funguje.
    NYX
    NYX --- ---
    PPNEKK: Muzes zkusit ted? Melo by to byt snad opravene.
    KEJML
    KEJML --- ---
    RAINBOF: Vic lidí hlásí tenhle problém, ale není to univerzální. Nyx se vyjádřil ve smyslu, že když někdo přijde se způsobem jak to opravit, tak že tu opravu použije, takže jestli se někdo nudí....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tohle jsem poslal z chrome na mobilu problem je u tebe.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    PPNEKK: nejspis v tom ze prohlizece na androidu maj dost omezeny prava co se tyka pristupu k datum.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PPNEKK: chyba je kdoví kde, použij nyxdroid ;)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Kde je teda chyba? Nejde mi na mobilu nahrávání fotek pres chrome ani pres mozzilu. Na pc vse funguje
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    NYX: pouzivam chrome. S tim místem nevim jak to myslis
    EULE
    EULE --- ---
    NYX:

EULE
    EULE --- ---
    V Chromu to nahravani prestalo fungovat, kdyz je v mobilu prepnuto na mobilni zobrazeni. Kdyz se prepnuto na "zobrazit steanky pro pocitac", tak to nahravani fotek funguje.
    Stejna situace je s ikonou palce dolu u prispevku a smazani... Jsou viditelne jen pri volbe stranek pro pocitac.
    NYX
    NYX --- ---
    PPNEKK: Jaky prohlizec? Mas dost mista?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Nefunguje mi ikonka na uploudovani fotek,netusi nekdo kde je problem?
    NYX
    NYX --- ---
    NEON5: Musi mit presne 40x50px a pod 5000B
    NEON5
    NEON5 --- ---
    Rychlá otázka. Gif v avataru jen pro prémiovku? Dovolí mi ho uploadnout zkrz velikost atp, ale neanimuje.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BETTYBATHORY: ahoj, najdi si v tématech (třetí odrážka v horní liště), co tě zajímá a čti si diskuze.

placená verze: https://www.nyx.cz/index.php?l=gate;l2=2
    BETTYBATHORY
    BETTYBATHORY --- ---
    ahoj, jsem tu chvíli a ráda bych věděla, jak se tady spřátelit s lidmi podobného zaměření a třeba společně něco podnikat. Hlavně mě zajímá oblast umění. A také jaké jsou zde placené verze a v čem jsou jiné. Pokud se ptám úplně blbě, tak se omlouvám.
    HARALD
    HARALD --- ---
    HOWKING: Přečti si homepage tohoto klubu. Je tam strašně moc užitečných informací.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KLAIR: No to nemám. Takže jsem si uřízl ostudu pokládaje adresáta za admina NYXu (nikdy jsem nijak nepátral, kdo tomu tady vlastně velí) z obavy, že dostávám na NYXu ban :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam