• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    HONCKA: na úvodní straně vpravo v horní části
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ahoj, kde jde vidět, kdy mi vyprší premiová verze?
    Děkuji
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ABDULAH: v (menu nahoře) osobní / (menu 2) soubory máš informace o tom, kolik Tobě přiděleného prostoru jsi už využil a kolik Ti zbývá. Taky tam pravděpodobně můžeš odstranit soubory, které už nepotřebuješ.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    WOODMAKER: Lenovo phablet Android 5.1.1. prohlizec chrome dlea to i v rezimu - stranky pro pocitac

Napise to hlasku - ze mam nedostatek pameti
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ABDULAH: android - jakej prohlížeč?
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    ALAGAESIE: Tak ja vim no kdo mi ho dal, ubozakum se to stava, ze si musej vybrecet spravce a pak davat bany za krivej pohled :-D

Ty obrazky me stvou vic ... Bananu pri snizujici se inteligenci na nyxu bude vic :-D
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    ABDULAH: Mám dojem, že kdo ti dal BAN je nezjistitelné.
    ABDULAH
    ABDULAH --- ---
    Jak zjistim kdo mi dal banana? A na jak dlouho?

Nahodou nevi nekdo proc na Androidu nejdou vkladat obrazky? A proc mi pri prepinani pada nyx, ze prijdu o prave psanou zpravu?
    NYX
    NYX --- ---
    CHA1NDLER: vyhledat myslim nejde. ale pokud mas link, ukaze se ti majitel / spoluspravci pokud se do nej pokusis vlezt
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    A uuuuž je tady zas:

tentokrát sofistikovanější dotaz - jak najít soukromý klub? a jak potom najít vlastníka soukromého klubu, aby mi dal access ?
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    well, chyba je v tom, ze nestaci klikat mysi na tu ikonku lupy, ale je treba zmacknout enter..well... Zzzzz ta dum, tss
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    KURVADRAT: Mel jsem koukam starou verzi, ale i po updatu to jde
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    CHA1NDLER: Me to ve Vivaldi funguje
    Vivaldi 2.6.1566.49 (Stable channel) (32bitové)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    aha, tak je to prohlizecem. Vivaldi to nedava :), diky, to me nenapadlo
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    CHA1NDLER: Zkus treba jinej prohlizec, me to normalne funguje.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CHA1NDLER: Nevím jakej to pole umí nebo neumí syntax dotazu, ale zadej tam jenom nick a na další straně ti to nabídne hledání příspěvků toho nicku, pokud to jak říkáš nemá zakázaný. Doufám, že se nepletu, nemám to jak ověřit, v práci máme nyx zakázanej.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MADCAT:
    ale to prave nefunguje. Kdyz tam zadam napriklad Dotaz @CHA1NDLER , tak se nestane vubec nic, a pritom by to melo ukazat minimalne tento klub.
    Drive tady bylo search okynko, ktery ti vyjelo prispevky od urcenyho ID ve vsech klubech, pokud nemel nastaveny at se to nezobrazuje.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CHA1NDLER: úplně vpravo nahoře pod "nápověda" a "odhlásit" ses díval?

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Dotaz: Je mozny tady na nyxu napric klubama hledat prispevky od nejakyho ID? driv tady bylo okynko search, ale nekam zmizelo a nemuzu ho najit.. ?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADCAT: Neboj, téhle skupině vadí obvykle půlka lidí zde. Nezůstávají u jednoho. Je to jejich diagnoza, ne tvoje. :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HOWKING: Jo tak, to mě v mé bezbřehé naivitě nenapadlo, že bych mohl někomu tak vadit, notabene někomu, koho vůbec neznám, nediskutuju s ním, potkávám se s ním vyloženě sporadicky a maximálně si o něm v koutku duše něco myslím, ale nikomu to neříkám :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam