• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    KURVADRAT: Mel jsem koukam starou verzi, ale i po updatu to jde
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    CHA1NDLER: Me to ve Vivaldi funguje
    Vivaldi 2.6.1566.49 (Stable channel) (32bitové)
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    aha, tak je to prohlizecem. Vivaldi to nedava :), diky, to me nenapadlo
    KURVADRAT
    KURVADRAT --- ---
    CHA1NDLER: Zkus treba jinej prohlizec, me to normalne funguje.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CHA1NDLER: Nevím jakej to pole umí nebo neumí syntax dotazu, ale zadej tam jenom nick a na další straně ti to nabídne hledání příspěvků toho nicku, pokud to jak říkáš nemá zakázaný. Doufám, že se nepletu, nemám to jak ověřit, v práci máme nyx zakázanej.
    CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    MADCAT:
    ale to prave nefunguje. Kdyz tam zadam napriklad Dotaz @CHA1NDLER , tak se nestane vubec nic, a pritom by to melo ukazat minimalne tento klub.
    Drive tady bylo search okynko, ktery ti vyjelo prispevky od urcenyho ID ve vsech klubech, pokud nemel nastaveny at se to nezobrazuje.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    CHA1NDLER: úplně vpravo nahoře pod "nápověda" a "odhlásit" ses díval?

CHA1NDLER
    CHA1NDLER --- ---
    Dotaz: Je mozny tady na nyxu napric klubama hledat prispevky od nejakyho ID? driv tady bylo okynko search, ale nekam zmizelo a nemuzu ho najit.. ?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADCAT: Neboj, téhle skupině vadí obvykle půlka lidí zde. Nezůstávají u jednoho. Je to jejich diagnoza, ne tvoje. :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HOWKING: Jo tak, to mě v mé bezbřehé naivitě nenapadlo, že bych mohl někomu tak vadit, notabene někomu, koho vůbec neznám, nediskutuju s ním, potkávám se s ním vyloženě sporadicky a maximálně si o něm v koutku duše něco myslím, ale nikomu to neříkám :-]
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADCAT: No někdo si tě dal do ignore (má z tebe mindráky) a zvolil oboustranný - ani ty ho pak nevidíš. :) (na to není třeba žádného nastavení z tvé strany)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ignory, neverending story :D
    CPT_PLESARD
    CPT_PLESARD --- ---
    MADCAT: nekdo ma v ignoru tebe
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HOWKING: O funkci ingore vím, ale tam nikoho nemám, ani v normálním, ani v oboustranným. A právě proto je mně to divný, že vidím normálně lidi reagovat na příspěvky, která já nevidím. Tak jestli to není nějaká fičura prémiovky - že si user může nastavit okruh lidí, kteří ho uvidí, a zbytek nee...? Co já vím....
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Obojí je samozřejmě známka lehké retardace - chodit na diskuzní server nediskutovat :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MADCAT: To vím i já jako nováček. Ignory jsou dva. Můžeš si dát někoho do ignoru tak, že ho už nikdy neuvidíš. A pak můžeš udělat to samý s tím navíc, že neuvidí ani on tebe. (výhoda v tom, že na tebe nereaguje, což ty vlastně nevidíš)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Když mě má někdo v ignoru, zjistím to nějak? Nebo je za tím nějaká jiná fičura? Mám na mysli konkrétně to, že v určitých klubech vidím hromadu reakcí na příspěvky, který ovšem já nevidím. Třeba jestli si danej uživatel může nastavit, že jeho příspěvky uvidí jenom ten a ten, ale ostatní nee..?
    FEEDER
    FEEDER --- ---
    ahoj, můžu nějak v tržišti hromadně smazat (skoro) všechny prodaný inzeráty, abych nemusel u každýho klikat zvlášt smazat, opravdu smazat, odrolovat na prodaný a zase znova?
    díky :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: pak menu vpravo nahore a smazat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAH: na mobilu chvili pridrzis na prispevku prst a on se oznaci. pak popelnice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam