• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    KEJML
    KEJML --- ---
    FEDAJKIN: <3 napíšeš, pokud vpravo dole pod příspěvek vybereš text místo html (tři vodorovný čárky). Jinak můžeš používat emoji jako kolega níže, pokud je tvoje klávesnice má (na mobilech standard, na počítačích záleží na software)
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Ahoj má nyx nějaké emo ikony/smajlíky? Nebo prostě jak udělám srdíčko? :-) Kvůli omezení čehokoli co vypadá jak začátek html tagu mi nejde
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Dotyčné ID v rámci své diskuse afaik uvidíš.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nejakej journal double ignoru by ale asi byl dobrej...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: no já se právě bála, že dotyčné ID neuvidím a nebudu ho tak moct moderovat. Ale tak jsem ho zakázala rovnou, to je taky řešení. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Jo tak. Ano, muzes mu zakazat pristup do diskuze, to jo. Myslela jsem, ze mu chces pristup nechat, jen ho “nevidet”. To nejde.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: fakt ne? zkusila jsem to a normálně to šlo, přidala jsem ho do seznamu a vyškrtala mu všechna práva.
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Nemuzes ho zakazat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když mám někoho v double ignore, jak to ovlivňuje jeho přístup do mnou vlastněné diskuse? Musím ho zakázat zvlášť?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BETTYBATHORY: Vyšší úroveň existence v kyber prostoru. Zabraňuje šmírování, umožňuje absolutní ignorování. Nejlépe zainvestované peníze. A to ani nemluvím o delší historii vlastních klubů a možnosti dávat ankety.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A k čemu je hod kostkou?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BETTYBATHORY:
    K nicemu podpora.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BETTYBATHORY: víc sledovaných, aktivní ignorace, větší prostor na soubory, ankety, hody kostkou, ale to jsou jen takový drobnosti nepotřebný k životu.
    Já to vnímám tak, že podpořím diskuzaák, kam chodím skoro půlku svého života. A neserou mě tu reklamy.
    BETTYBATHORY
    BETTYBATHORY --- ---
    K čemu je premiova verze
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NELLAS: dík.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Vidím jen nastavení "skrývat odpovědi ignorovaným lidem", takže myslím, že to jde jen z druhé strany... (a zrovna tohle je v obecných nastaveních)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Kde se dá prosím nastavit skrytí reakcí na někoho kdo me má v ignoru?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ahoj, deje se pls neco s odkazy na YT? Nedari se mi vlozit nahled. Pokus:

http://www.youtube.com/watch?v=zcuAVdJohXo
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    HONCKA: na úvodní straně vpravo v horní části
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ahoj, kde jde vidět, kdy mi vyprší premiová verze?
    Děkuji
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ABDULAH: v (menu nahoře) osobní / (menu 2) soubory máš informace o tom, kolik Tobě přiděleného prostoru jsi už využil a kolik Ti zbývá. Taky tam pravděpodobně můžeš odstranit soubory, které už nepotřebuješ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam