• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    RAB1T: je to tak, skoda, hostingu je tuny
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    LOJZEE: Zdar existuje ale nejede. Jsem na mobilu takže ti neposlu odkaz ale jmenuje se to CO JE NA OBRÁZKU?

Podle mne to chcíplo spolu s tou webovou apkou kam se vkládali obrázky.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    zeptam se, byl tu kdysi takovej klub, kde se hadal predmet podle maleho detailu/vyrezu, nevite, zda jeste jede?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jo už jsem pochopil, co jsi chtěl :-D i s html zaplým napíšeš <3

FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Dík <3
    KEJML
    KEJML --- ---
    FEDAJKIN: <3 napíšeš, pokud vpravo dole pod příspěvek vybereš text místo html (tři vodorovný čárky). Jinak můžeš používat emoji jako kolega níže, pokud je tvoje klávesnice má (na mobilech standard, na počítačích záleží na software)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    no a jaký?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jen jsem napsal znak - žádné závorky, žádné html
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ⚽️ - ale ne každý znak se zobrazuje - před tím kopačákem jsem dal snak zlomeného srdce a ten vidět není.

FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    A jaké znaky jsi použil? Já když udělám tu šikmou závorku a 3 tak mi to napíše: Wrong HTML syntax. Some tags were left open
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nevím, zda to vidíš taky, ale na Macu jsem normálně vložil znak srdíčka - žádné html a normálně se mi zobrazil.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ❤️
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Ahoj má nyx nějaké emo ikony/smajlíky? Nebo prostě jak udělám srdíčko? :-) Kvůli omezení čehokoli co vypadá jak začátek html tagu mi nejde
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Dotyčné ID v rámci své diskuse afaik uvidíš.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nejakej journal double ignoru by ale asi byl dobrej...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: no já se právě bála, že dotyčné ID neuvidím a nebudu ho tak moct moderovat. Ale tak jsem ho zakázala rovnou, to je taky řešení. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Jo tak. Ano, muzes mu zakazat pristup do diskuze, to jo. Myslela jsem, ze mu chces pristup nechat, jen ho “nevidet”. To nejde.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: fakt ne? zkusila jsem to a normálně to šlo, přidala jsem ho do seznamu a vyškrtala mu všechna práva.
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Nemuzes ho zakazat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když mám někoho v double ignore, jak to ovlivňuje jeho přístup do mnou vlastněné diskuse? Musím ho zakázat zvlášť?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam