• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NOP
    NOP --- ---
    NYX: A není v plánu to umožnit?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    NYX: jaaj, aha:D dekuju!
    NYX
    NYX --- ---
    SARAJ: Ano
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Jdu se optat jako total nenovacek, ale v nastaveni mam u par lidi DI, je tahle funkce vazana pouze na premiovku?
    NYX
    NYX --- ---
    NEVADA_: Nejde
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Jde nějak nastavit, aby mi nechodila pošta s upozorněním, že někdo reagoval na příspěvek, který mám v upomínce?
    NYX
    NYX --- ---
    MONROE: No muselo by byt nahrane nekam, odkud nyx umi embedovat, tj. youtube nebo vimeo.

Nebo zkonvertovat do nejakeho formatu, ktery jde strcit do video tagu a nalinkovat to tak, ale uz uz bych musel studovat i ja, jak na to :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, taky nejsem novacek ale rada bych vlozila nahrany video s nahledem a nevim jak na to.

Poradite, prosim? :)
    Video neni velke, je stazene z TikToku.

Diky. :)
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Nejsem sice novacek, ale potreboval bych poradit s problemem, ktery sem ted zjistil...
    a sem na tohle lama... :)

V me vlastni diskuzi(galerii) se mi v PC(win) nezobrazuji fotky linkovane z FTP (vetsina).
    A nejsem bohuzel jediny. Na telefonu v androidu se mi to zobrazuje.
    [ KRT.LAB products ]

V cem muze byt problem?
    Predem dekuji
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NAZARETSKY: Dostals RO.
    NAZARETSKY
    NAZARETSKY --- ---
    Ahoj, jsem na nyxu tak dlouho, ze bych to na prstech nespocital, ale presto mam uplne ňůbajzkej dotaz.
    Nemám v klubu "USTAV.PRO.DUSEVNE.VYSMATE" moznost hlasovat pro prispevky. Proste v te HTML strance nejsou ty palecky nahoru a dolu. V jakemkoli jinem klubu je mam. Jak je to mozne?
    Sam si spravuju nekolik klubu a v pravech nevidim a nikdy jsem nevidel, ze by se dalo nastavit nekomu upravivat prava hlasovani.
    Proste tomu nerozumim jak je to mozne a predem dekuju za vysvetleni.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: jsem to ja. Sice nevim co pise, ale poslu ti o co jde at vis jaky kvitko to je.
    NYX
    NYX --- ---
    AMSTERDAM: Posli o koho jde a pouzij ignore. Kdyz budou opakovane stiznosti, uz budem vedet.
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    ahoj,
    mam dotaz pokrocilych - filtr jsem pouzil, FAQ tez.

Otravuje mne uzivatel XY. Skrze osobni postu. I pres dvoji vyzvu, at mi uz nepise, ctu zpravy o agresi, aroganci, nadrazenosti a podobne. Daneho cloveka neznam, nemam s nim zadny osobni problem, pouze nekde dostal ban a ted me otravuje.

Vim, ze se to da v ramci Nyxu resit "ignoraci uzivatele", ale dany clovek bude timhle zpusobem driv ci pozdeji otravovat nekoho jineho.

Da se soukroma posta preposlat kamsi vyse k reseni? Vim, ze jdou takto nahlasit prispevky v diskuzich, ale nikde nevidim, jak nahlasit obtezujici postu.

dekuju za radu.

A.
    NYX
    NYX --- ---
    Vsichni ne, ale uz to mazu
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Koukám že jsme asi tu zprávu dostali všichni.. Takže se přidávám k hlášení!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    právě jdu taky hlásit....

ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Je na nyxu nějaká obrana proti spammerům? Zbrusu nový uživatel (Nellybjorn) mi poslal tohle:
    "Hej! ;))) Na co čekáš? Tisíce holek teď hledají partnera na sex. ^_^ http://slutty-land.com jen Tento měsíc dávají zdarma VIP na příští rok! Rychle! ;) Tohle je skvělá Seznamka! ;) Náš klub už dávno přešel na známku 10 miliónů lidí! Or rate our new and successful project for Bisexual people! :** Many free partners who are looking for their soul mate =) http://www.ooopsman.com"
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    OCTOPUSS: Příspěvky s daným (a vyšším) počtem plusek budou vysvícené, aby sis jich snadněji všiml.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam