• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já bych si třeba připlatil kdyby šlo koupit aby mínusy u mě nebyly viditelné jen pro mě, ale pro všechny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PALEONTOLOG: Nemyslím si, že by si každý měl kupovat premiovku, ale přijde mi normální, že ti, co si ji kupují, v ní vidí smysl a na dotaz, proč by si ji někdo měl pořídit, mu vysypou své důvody.
    A taky by mě zajímalo jaké zásadní bugy jsou na nyxu dekádu a nikdo je neřeší.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OMNIHASH: tak ne, bugy si neuděláš, ty tady jsou dekádu a po upozornění stále nic. takže jsi vedle padawane, minuls pointu.
    že se sem chodím vyblejt ještě neznamená, že si můžu za technický problémy sám, twl, nebo že bych jim navzdory měl kupovat prémiovku, nebo že bych, pokud nyx nechválím, jej nemohl používat.
    jak v mateřský
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AETHER: čím by byli muži bez žen :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Nyx je takovej, jakej si ho uděláš. Většinu stěžujících si na nekvalitní diskuze potkávám pravidelně v bulvárních/hádácích auditkách, kde se od roku 2007 vede diskuze, jestli je lepší pindík nebo pipinka, či Losna nebo Mažňák, a pak si stěžujou na úroveň příspěvků... nikdo vás nenutí z toho tady dělat druhej FB s výkřikama do tmy, je tu spousta odbornejch auditek, ale když si otevřu nejnovější příspevky, tak je tam půlka bulvární nory, co vás potešilo a ženy/muži.
    AETHER
    AETHER --- ---
    PALEONTOLOG: Za me jsi tu pourazel predtim jak Nyxe, tak vetsinu uzivatel serveru. Tou negativni naladou svych prispevku jsi tedy rozhodne ke zvyseni urovne neprispel. Cili delas presne to, na co si stezujes.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AETHER: za názor urážku, well done
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: no rozhodně nemám pocit správnýho vývoje, jak po technický stránce tak po stránce kvalit uživatelů :)
    nedělám z toho tragedii, ale nechtějte po mě, abych to tu chválil nebo nedejbože se cejtil zodpovědnej za technickou stagnaci tím, že neplatím premiovku, ve smyslu FINSON. bohužel to je jen důkaz toho, jak je aplikace inteligence selektivní.
    AETHER
    AETHER --- ---
    NELLAS: snižuje průměr? :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Já jsem zvědavá opička :)... chápu, že někdo nechce platit premium členství, konec konců registrace i všechny podstatné funkce jsou zdarma.
    Ale pokud máš pocit, že to tu stojí za hovno a místní uživatelé jsou pod tvou úroveň... nutí mě to zopakovat mou otázku. Co tu ještě kurva děláš? :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NELLAS: dej minus a neres
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PALEONTOLOG: Jak tě tak čtu, čím dál tím víc si říkám... co tu ještě sakra děláš?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: a komunita co se tady profiluje je cim dal vetsi shit :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: provozovatel si to kompenzuje reklamou, jako vsechny servery na svete. jestli na tom nevydela - neni muj problem :) neni to jedina platforma co pouzivam, nektery i podporim prachama, tahle to neni a dohledne ani nebude :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Tak já si myslím, že uživatel tvého ražení si nic než ten normální českej průměr nezaslouží, užívat něco zadarmo a přitom píčovat, že to není světová špička, to je taky takové docela české...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FINSON: no vidis, ja vdecim servru za bajecnou spolubydlici, co jsem obdaroval a jeste me pri odstehovani okradla :D ale to neni blbost serveru, nybrz moje.
    Nevidim duvod dat ani korunu, tripper to taky delal na sajbru zdarma a nyx z nej, ehm, dost vychazel. Dotunil to tady tak, ze jeste po pul roce po upozorneni nevyřešil bug, kdy se nemazou prispevky z poslednich, ackoliv je smazes z diskuze.
    O nekrerych zasazich adminu si taky myslim svoje.
    Takze normální ceskej prumer, chteli jsme neco extra, ale dopadlo to jako vzdycky.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TOOMIX: 73. tak to naštěstí nepotřebuju :) jednou za čas promazávám, aby mi to nežralo tolik času. už ted je to na pováženou....

Jo, můžeš si na nyxu vést celou firmu s milionovým obratem. (beze srandy)

FINSON: hele, nyxu vděčím za firmu, manželství (a tedy děti), kamarády..... jako jo, platila bych ochotně, i kdyby se to zvedlo :D
    FINSON
    FINSON --- ---
    PALEONTOLOG: Já to kupuju rád. Plno lidí na Nyxu mi v něčem pomohlo, lidí, které bych jinak nepotkal. Finančně jsem i s prémiovkou výrazně v plusu ;-) Nicméně je fakt, že ten cenný obsah vytvořili uživatelé, ne majitel. Ten "jenom" postavil, poskytl a dvacet let udržuje platformu, to je toho!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PNXNTDD: muzes bejt schovanej s aktivitou, co nemaj cloud tak ho maji, muzes slidit, kdo ti dal minus, vic bookmarku, doubleignor, to je vazne pecka.
    Platis borcovi za to, ze mu delas obsah, nekup to twl
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Double ignor už byl?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam