• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Vzdyt muze byt verejna diskuze prehozena do RO pro vsechny, ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Kdysi jsem chtel diskusi ktera by byla jako vychozi jen RO. coz nejde takze jsem si udelal privatni a pozval par lidi.

Když zverejnim svoje rss na tuhle privatni diskusi, (playlist YT videi) je to nejak nebezpecny ?
    Nepotrebuju nikoho banovat ani resit ze by nekdo videl neco co nema.
    NYX
    NYX --- ---
    ZUULUU: Leda schovat skinem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Teda abych to upřesnila, nějak mi to z nastavení zmizelo, což bude ten důvod, proč se mi to přestalo přeposílat. Je pondělí, píšu jak Tatar.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Aha, tak koukám, že to nastavení zmizelo, sorry.
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: muzu prozkoumat. Mozna musis byt delsi dobu neaktivni. Nebo se to zacalo dit az dnes? Do spamu to nepada?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Nastavené to mám, ale poslední dobou mi to nějak přestalo chodit, se mi zdá. Proto mě zajímalo, jestli tam není ještě nějaká jiná podmínka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Z pošty.
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: Z jakych vzkazu?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Za jakých podmínek chodí zprávy ze vzkazů do emailu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ALEXIS: hele nedavno jsem se dozvedel, ze to, ze se mi v sekci "posledni" nezobrazi nahled obrazku, pokud na nejaky kliknu, ze to neni chyba v mem prohlizeci a pouzivani blokatoru NoScript, jak jsem celou dobu zil v domneni, ale ze je to prej bug snad 20let starej....

nicmene, co s tim? asi nic, protoze nepredpokladam, ze by se id nyx venoval sprave a oprave chyb na fulltime.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    SCHWAB: Hodne Nyxdroid pouzivam, ale tohle bylo s Firefox na PC. O nic nejde, postuji toho s obrazky spoustu, prvni a izolovany problem tohoto druhu :-)
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    LAUNCHER: občas se mi něco podobného stane, když nahrávám obrázek jako přílohu k příspěvku přes nyxdroid.

naposledy, když jsem samotný obrázek před tím v mobilu zmenšoval, aby to nebyla tapeta pro prohlížeče (a taky proto, že fotka v telefonu mi dělá děsně velký jpg.).

Kdyz jsem obrázek neviděl, zkusil jsem ho vložit přes prohlížeč, přes img src a odkaz na adresu obrázku v mém úložišti.
    Já jsem v klubu pak obrázek viděl (v prohlížeči). Ale jiní ne.

Tak jsem to smazal a vybodl se na to.

nemůže do toho hazet vidle nyxdroid, nebo rozlišení obrázku?
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    Dám vědět až vyprší!
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: Vedome ne. Ostatni ty obrazky nejaky cas videli a pak zmizely. Treba je to jen glitch v matrixu :-)
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: A ty obrazky byly nahrany k tomuhle prispevku? Nemohlo se stat, zes puvodni prispevek smazal a nalinkovsl ty obrazky potom rucne?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: LAUNCHER: Treba pro ten prvni obrazek je URL:

"/files/000/022/2241004_f8b810057cc15f9b142a/original.jpg"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NYX: Byl to upload jpg na Nyx z meho lokalniho disku. Coz preci i odpovida tomu odkazu, ktery tam zustal. Ale prijde mi, ze z nejakeho duvodu uz ten uploadnuty obrazek na Nyxu neni.
    NYX
    NYX --- ---
    LAUNCHER: Nelinkujes je odnekud, kde linkovani z cizich serveru zakazuji?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam