• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: A na mobilu ji znáš?
    NYX
    NYX --- ---
    KEJML: Nechci to ukazovat pokud neznam budouci vysku prispevku, coz ted neznam. Ale zrovna tohle snad pujde vyresit.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Ne když nastaveno 100 příspěvků na stránku, ale nových je jen 40.

Ne když máš v jedný ruce myš a v druhý svačinu.

Vážně by to prosím nešlo přidat do desktopu?
    NYX
    NYX --- ---
    JAMILLOS: na desktopu to resi klavesa End, ne?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Když jsem na mobilu (normálně přes prohlížeč, appku bych ani nevěděl kde stáhnout) a mám dojem že i na tabletu, objevuje se mi při vstupu do auditka vpravo dole taková šikovná věcička "první nepřečtený", která mě tam po kliknutí hodí. Nešlo by něco takovýho implementovat i do PC verze? Nebo to tu někde je? Nebo je to prémiová věc (ale to teď máme všichni, že jo)?
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Zustane nastaveny, ale nebude fungovat
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Když někomu dam doubleignore ale dřív mi skončí prémiovka, zůstane v DI celej měsíc nebo skončí s tou premiovkou ? jsem se teď nehezky ukliknul :)

NYX: díky.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: spis posli odkaz na diskuzi a ja ji vytahnu mezi verejne. Rss odkaz bych nedaval.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: To uz je asi jedno po 10 letech :) klub ma 150 postů se starýma datumama :D a lidi který mají mít přístup ho mají. Kopírovat to nechci, a ten opruz s lidma co hlasujou proti "protože rainbof" mi za to nestojí. Leda bys mi ty původní kluby konvertoval.

Tákže otázka zůstává ohledně toho rss zda je nějaký problém ho zveřejnit.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: A ja uplne cuze?

Proste zalozis klasicky verejny klub a pak tam odeberes prava na zapis.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: Jo ? a jak mě jsi to když jsem to před lety (2012) nedokázal říct :)
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: Vzdyt muze byt verejna diskuze prehozena do RO pro vsechny, ne?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Kdysi jsem chtel diskusi ktera by byla jako vychozi jen RO. coz nejde takze jsem si udelal privatni a pozval par lidi.

Když zverejnim svoje rss na tuhle privatni diskusi, (playlist YT videi) je to nejak nebezpecny ?
    Nepotrebuju nikoho banovat ani resit ze by nekdo videl neco co nema.
    NYX
    NYX --- ---
    ZUULUU: Leda schovat skinem
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NELLAS: Teda abych to upřesnila, nějak mi to z nastavení zmizelo, což bude ten důvod, proč se mi to přestalo přeposílat. Je pondělí, píšu jak Tatar.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Aha, tak koukám, že to nastavení zmizelo, sorry.
    NYX
    NYX --- ---
    NELLAS: muzu prozkoumat. Mozna musis byt delsi dobu neaktivni. Nebo se to zacalo dit az dnes? Do spamu to nepada?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Nastavené to mám, ale poslední dobou mi to nějak přestalo chodit, se mi zdá. Proto mě zajímalo, jestli tam není ještě nějaká jiná podmínka.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NYX: Z pošty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam