• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    Ráda bych se zeptala kde v prémiové verzi najdu kdo mi dává mínusy u příspěvků ? Když kliknu na nějaký svůj příspěvek tak vidím že má například 20 liků ale hodnotilo 30 lidí a 10 dalo mínus, ale nikde se mi nezobrazí kdo to byl. Díky
    NYX
    NYX --- ---
    __PEAT: Si ppznamenam, ze to je chtene.
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    NYX: a bude zase ?
    NYX
    NYX --- ---
    __PEAT: Neni ted.
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    Ahoj, jsem slepej, nebo v trzisti u vlozenyho inzeratu uz neni videt pocet shlednuti ?
    NYX
    NYX --- ---
    MAUGLI7: Jo, ted tohle neni dodelane. Pokud je sledujes sam, at ti mrkne v profilu do bookmarku.
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    prosím prosím,pozval jsem na nyx nového uživatele a chtěl bych mu poslat seznam diskuzí co by mohl sledovat. Jak to udělám aniž bych mu nemusel posílat jednotlivé odkazy na diskuze? myslím že to dřív nějak šlo,ale teď to nemohu najít,díky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NYX: díky, zkusím ;)
    NYX
    NYX --- ---
    ARMADA: Pro prilohy nahrane na disk by melo stacit filtrovat "attachments". Pro odkazy / obrazky linkovane odjinud asi leda pres "img src" nebo "href"
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ahoj, umožňuje prosím říchozí pošta filtrování zpráv s přílohou a jen to nevidím nebo nene? :)
    TETH
    TETH --- ---
    THESTOUPA: díky
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TETH: gate/uvod - https://nyx.cz (vpravo nahore)
    TETH
    TETH --- ---
    Kde se dozvim kolik mi zbyva premiovky pls? Dik
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Slo by sem do helpu dat info jak vlozit spravne tag video ?
    https://nyx.cz/help
    NYX
    NYX --- ---
    SPIKE411: Zpravu do novinek jsem daval par sekund po nasazeni :) Na tech 1600px max to zmensuje Nyx na strane serveru. Klidne posli soubor, co to zmrsilo, idealni verzi a mrknu na to.

Ale je fakt, ze nejake profi vysledky se asi cekat nedaji...ted delam jen resize a nejake mirne doostreni.

A jinak pri rucnim uploadu tusim projde az 2048px aniz by se to Nyx pokusil zmensit sam.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Jakože chápu, že to nebude zmenšovat a komprimovat stejně efektivně jako Darktable (resp. jeho knihovny) na PC, ale ten rozdíl byl opravdu propastný. Tak spíš upozornění, že pokud jde někomu o kvalitu i v malém rozlišení, ať si to radši zmenší sám.
    Zkusím udělat nějaké porovnání Nyx (resp. mobilní Chrome na Androidu) vs. Snapseed vs. Darktable.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    [NYX @ nyx :: novinky v systemu]

Jak dlouho je to nasazené?
    Před pár dny jsem nahrával fotku tuším 1600×1200, po uploadu byla zmenšená na 1200×800 a musel jsem to smazat, jak strašně to kvůli kompresi vypadalo. Radši jsem si to zmenšil sám a nahrál znovu.
    NYX
    NYX --- ---
    VOJTHA: Zatim ne
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    PES
    PES --- ---
    HLAVKA: Tohle je relativně poptávané, že by snad NYX mohl takovou funkci (za patřičný "bonus obulus" ;-)) doplnit i s variantami zrušit účet & zachovat příspěvky anebo zrušit účet & smazat všechno ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam