• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    XARGH: Zkus vypnout rozsireni jestli to pomuze nebo ne
    XARGH
    XARGH --- ---
    ahoj, jak se hlasej na nyxu bugy?

ten muj je tento: win10, posledni vivaldi browser, po pouziti posty se nekdy zblazni tab s nyxem a zacne preblikavat strasne rychle text v nazvu tabu a nezbyde nez zavrit browser.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CPT_PLESARD: ajaj, takze po jednom?

no nic, tak si te pridam z testovacich duvodu :D

P.S. nakonec to nebylo tak hrozny, zbyly jen ty generátorky
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    lama dotaz - mam spoustu lidi v jednostrannym ignore, premiovku nemam, sry :)

to je vpoho, cist je nechci, nicmene maila mi poslat muzou, zvlast kvuli hadacimu klubu
    ale spoustu jsem jich tam nahazel se zaskrtavatkama obema, ignore in discussion, i v mailu

jak vubec najdu ten hrozivy seznam, a muzu to nejak hromadne zmenit?

kýžený stav je ignore v diskuzích, ale maily v klidu :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MYS068: Hele, jako nováčkovi bych ti doporučil začít s nyxem v prohlížeči a ideálně na kompu, to je asi nejvíc user friendly zkušenost. Mobilní webová verze je taky dost dobře použitelná i když některý funkce může bejt těžší najít. Různý appky jsou vhodnější podle mě spíš na konzumaci obsahu na základě už sledovanejch auditek, než jejich vyhledávání.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Zatím není
    NYX
    NYX --- ---
    MYS068: Aha, tak ve fyxu se nevyznam a netusim jestli tam hledani je 🤷🏻‍♂️
    MYS068
    MYS068 --- ---
    NYX
    NYX --- ---
    MYS068: Nahore v hlavicce je hledaci okno. Tak tsm proste zacni psat :-)
    MYS068
    MYS068 --- ---
    DRAGON: Děkuji moc. Jenže průser je že jsem tu nová a vůbec nevím kde se hledá 🙈😃😇
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MYS068: ahoj, projdi si témata a filtruj tattoo, určitě najdeš ty správné kluby, hodně zdaru :)
    MYS068
    MYS068 --- ---
    Ahoj jsou tu i odkazy na tatery?
    MYS068
    MYS068 --- ---
    NELLAS: To jsem hledala,díky moc :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MYS068: Můžeš si zkusit dát poptávku do [Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)], ale pokud jsi na nyxu primárně kvůli kleci, tak to tu pro tebe bude asi velkým zklamáním.
    MYS068
    MYS068 --- ---
    Ahoj,dobrý den. Jsem tu nová,tak se orientují. Prosím pěkně rovnou se optam sháním nějakou volieru větší klec ? Jsem z Prahy. Předem děkuji moc za nabídky a pomoc.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    jo sponka funguje, supr....to s jsem tam taky zkoušel dopsat a to mi právě nešlo

každopádně díky
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PUPEK: normálně do URL dopíšeš to "s", bum, hotovo.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    PUPEK: ja pouzivam tady tu sponku. Ale na to je asi potreba premiovka, pokud chces vic, nez par MB. (dalsi rady ti da snad nekdo dalsi)

PUPEK
    PUPEK --- ---
    jak nahrávátě obrázky, zkoušel jsem, jako dřív, ze svého úložiště, ale to je v HTTP a teď to po mě chce HTTPS a nevím, co s tím. Nahrát si to sem na nyx znamená, že se to celý zdeformuje.....
    ROBICK: 40x50 tusim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam