• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    B3DA
    B3DA --- ---
    MATHES: jak pres tohle vyfiltrujes treba konkretne +5?
    :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    OODOOW: respektive pres ty pluska a minuska vedle tech palcu
    MATHES
    MATHES --- ---
    OODOOW: tady pres ty palce (jsou pod zahlavim - tj vpravo od pole pro psani prispevku)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: aha a jak se to tedy udělá? v nápovědě jsem nic nenašel :)
    NYX
    NYX --- ---
    OODOOW: To uz ted jde
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: Btw, je v plánu to časem naimplementovat aspoň jako možnost filtru v diskusi? By to nemělo být moc práce, když už se dá filtrovat podle hashtagu třeba. Hlavně v diskusích, kam píše hodně lidí, by to byla dost užitečný featura.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: dík, škoda :)
    NYX
    NYX --- ---
    OODOOW: Neda
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    dá se nějak nastavit default filter na určitou diskusi, že chci vidět jenom příspěvky, které mají hodnocení třeba jenom +5 a vyšší? dost by to pomohlo vyfiltrovat balast
    3DSOUND
    3DSOUND --- ---
    Zdravím všechny mám takový problém mám virus c pořád nevím jak uložit multymode
    NYX
    NYX --- ---
    XARGH: Zkus vypnout rozsireni jestli to pomuze nebo ne
    XARGH
    XARGH --- ---
    ahoj, jak se hlasej na nyxu bugy?

ten muj je tento: win10, posledni vivaldi browser, po pouziti posty se nekdy zblazni tab s nyxem a zacne preblikavat strasne rychle text v nazvu tabu a nezbyde nez zavrit browser.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CPT_PLESARD: ajaj, takze po jednom?

no nic, tak si te pridam z testovacich duvodu :D

P.S. nakonec to nebylo tak hrozny, zbyly jen ty generátorky
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    lama dotaz - mam spoustu lidi v jednostrannym ignore, premiovku nemam, sry :)

to je vpoho, cist je nechci, nicmene maila mi poslat muzou, zvlast kvuli hadacimu klubu
    ale spoustu jsem jich tam nahazel se zaskrtavatkama obema, ignore in discussion, i v mailu

jak vubec najdu ten hrozivy seznam, a muzu to nejak hromadne zmenit?

kýžený stav je ignore v diskuzích, ale maily v klidu :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MYS068: Hele, jako nováčkovi bych ti doporučil začít s nyxem v prohlížeči a ideálně na kompu, to je asi nejvíc user friendly zkušenost. Mobilní webová verze je taky dost dobře použitelná i když některý funkce může bejt těžší najít. Různý appky jsou vhodnější podle mě spíš na konzumaci obsahu na základě už sledovanejch auditek, než jejich vyhledávání.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NYX: Zatím není
    NYX
    NYX --- ---
    MYS068: Aha, tak ve fyxu se nevyznam a netusim jestli tam hledani je 🤷🏻‍♂️
    MYS068
    MYS068 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam