• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    SYLVIA: Novou registrací řek bych.
    EKG
    EKG --- ---
    SYLVIA: Posli si pozvanku a zaloz nove ID.
    SYLVIA
    SYLVIA --- ---
    Ahoj, prosím. Lze si změnit nick? Zadala jsem jej prvoplánově a nejsem spoko. 🙏
    EKG
    EKG --- ---
    RAB1T: AFAIK presne tak. Dokonce ti zmizi dotycny i z toho seznamu vlevo, oproti tomu, kdyz das jenom jednostranne ignorovat v poste.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    Mám hloupý dotaz. DI funguje tak ze mne dotyčný nevidí ani v pošte?
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    NYX: padám! <3
    NYX
    NYX --- ---
    BERRUNA: Umim to dobre zahrat, co? :)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    ESTEN: nyx je taky bot? Aha, aha :D
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    ESTEN: uz mi to vcera opravil :O) ani sem nemusel pouzit to kouzelne slovicko ... jinak diky za info a pomoc!
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    FERRYH: nyx je taky bot, ale kdyz mu napises zpravu obsahujici klicove slovo "refresh", prepoji te na pracovnika technicke podpory
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FERRYH: Napiš Nyxovi.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    toho jsem se obaval... komu mam napsat at mi opravi preklep v nazvu? Tori je asi jen bot, ne? co NYX? to je asi podobne take jen bot, co? admina kontaktuji jak?
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    FERRYH: Veřejnou diskuzi nelze volně přejmenovat (to je záměr). Je možné pouze k pevnému názvu přidat měnitelný přídavek. Na to právě slouží to volné pole. Tedy pokud se diskuze jmenovala "Původní název", do pole dám "Nový název" a uložím, změní se název diskuze na "Původní název Nový název", což je pozorované chování.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    mineno: diskuse kterou vlastnim, viz treba - [ONYX BOOX - e-book čtečka - typy, triky, doporučení...]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    FERRYH: "diskusní chlívek" jest dle tvého žargonu název vlastní kategorie diskusí, které si můžeš při bookmarku vybrat? Jestli jo, tak nechápu, co vidíš vpravo nahoře. Já si vlezu do bookmarks, tam vyberu settings a tam už si můžeš v přehledném menu přejmenovávat, mazat, přidávat atd. co chceš. A přejmenování jsem zkusil právě teď a funguje normálně.
    FERRYH
    FERRYH --- ---
    jak a kde a cim se da prejmenovat nazev meho vlastniho Diskuzniho chlivku?

vidim tohle nastaveni vpravo nahore ... dam do volneho pole novej nazev, potvrdim tlacitkem a ejhle! ted se nova Diskuse jmenuje hned dvojite! mam tam pekne starej i novej nazev zasebou...

tusite co s tim?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POSTCD: Takhle, ale na mail se dají produktu jen zprávy z pošty. A asi dobře že tak. Když se stejně flame, můžou ve frekventovanějších auditkách bejt i vyšší desítky příspěvků za den.

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    POSTCD: To nemá smysl řešit. Takhle mrtvejch auditek je plnej nyx. Majitel (ID TEZLO) už nebyl na nyxu 12 let a nikdo jinej to mazat nebude.
    POSTCD
    POSTCD --- ---
    Dotaz 2: Prosím jak se přihlásím k odběru diskuzního vlákna, které mě zajímá? Ideálně s upozorněním na nové příspěvky e-mailem?
    POSTCD
    POSTCD --- ---
    Nevidím kontakt ani nahlášení diskuzního vlákna. 📛
    Toto vlákno je pasé a nefunkční a pokud je dostupné, tak jen ztrácí čas. Mohli byste ho možná smazat: [nyxDC // do what you want / ukaz mi co sdilis a ja ti reknu, jaky jsi clovek...! ;))]
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PRAASHEK: Trololo?
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    PRAASHEK: já bych řekl, že nula.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam