• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    XARGH
    XARGH --- ---
    Jak zaridit, abych viděl reakci Mnou ignorovanych (obycejny ignore, nikoliv ten oboustranny) lidi na můj prizpevek? vidím že mám reakci, nevidím ovšem od koho, ani se nezobrazí varovani. Android 12, firefox, ale na PC se to tuším chová stejne...
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    QWWERTY: 10 mega se mi jeví jako málo. Samozřejmě chápu, proč tam ten limit je, ale potom potom ta informace, že mám k dispozici 1GB volnýho prostoru, je víc těšínský jablíčko, než realita.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    OXYMORON: taky jsem na to ted znova narazil o vikendu. dost mozna by stacilo, kdyz by ten 413 error zobrazil navic info "max size == XX MB".
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    V sekci "Soubory" jsem nenalezl informaci o tom, jaké je omezení (ale experimentálně jsem zjistil, že to je asi 10MB).
    Je to tak, nebo dělám něco špatně, že mi to pořád vrací čtyřistatřináctku ?
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    NYX: O.K. Tak to zkusím jinak. Kolik pozvánek bývá v každé várce? A nová várka se přičítá kW starým, nebo mají pozvánky expiraci a obdržením nových zaniknou?
    NYX
    NYX --- ---
    NEVADA_: Cislo myslim nikde videt neni.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Jak zjistím, kolik mám možnost poslat pozvánek, prosím?
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    STICKYGREEN: V diskusi, kde je správcem, vidí všechny příspěvky, i od lidí, které má v DI (nebo kteří mají v DI jeho) - možná to bude tím?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Poslední a původně zamyšlený dotaz: jak si odblokovat ID ve Fyxu (snad jsem ve správným klubu) ?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Omlouvám se za zmatení pojmů. Nepoužívám web ale většinou jen Fyx. Tam jsem ID dal do bloku. Zkontroloval jsem teď web a tam ID vidím. Měl jsem zato, že ignor/blokace je to samý. Jaký je v tom teda rozdíl? Ve Fyxu nabídku ignorovat uživatele nevidím. Pardon a díky za odpovědi.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    ELIDOR: Tak to vypadá takto. Do pole 'přezdívka' zadám ID, který s naprostou jistotou ignoruji. Což vím při my skleróze jistě, vidím v diskuzích jen odpovědi na něj, ale jeho příspěvky ne. On mě v DI nemá, nedávno mi dával +.

Pokud kliknu přímo na ten odkaz bez zadávání ID do pole přezdívka, vidím tam seznam přátel. A mezi jimi jedno ID, kde je červeným písmem nabídka ignorovat v poště/ignorovat v diskuzích. Ale to ID jsem si do ignoru nedával. Aspoň si nevzpomínám:) Vím o třech IDs, který mám s jistotou v ignoru..

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    STICKYGREEN: To by mělo bejt jedno.
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    FRK_R23: Projel jsem to tam všechno, ale prostě to nevidím :) Nemám prémiovku, to je ten problém?
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    Čau. Jsem na nyxu 13 let, tak mě omluvte, ale asi jsem slepej, nemůžu to najít. Kde najdu koho mám v obyč. ignoru? Nebo ještě lépe, když si vzpomenu koho, jak si ho z toho ignoru vyndám? Díky za odpověď:)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NYX: zatím mi právní ráda jasně sdělila, že smazání jakýchkoliv vlastních příspěvků je věcí gdpr. není to můj bussines, ale přistupuju k věci na základě té rady, dokud nebudu mít informaci lepší. PII nevím co je.

NYX: jo tyhle zálohy jsem myslel. nový teda už nevznikaj? tak to jsem nevěděl., aspoň něco.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Tyhle zalohy myslis. Jo, ty zustavaji bohuzel. Ale uz nove nevznikaji.
    NYX
    NYX --- ---
    PALEONTOLOG: Pri smazani celeho uctu prispevky zmizi.

A afaik GDPR resi PII, ne naprosto jakakoliv data, ktera dany uzivatel vyprodukuje. Klidne me vyved z omylu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam