• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: Já jsem do parlamentních voleb nikdy nevolil a nevím jestli budu, do obecních ano. Mimochodem naposledy jsem v obecních volbách volil blok Starostové/TOP09, čistě kvůli osobě archeologa PhDr. Michala Trymla, který za ně kandidoval a který je slušný člověk :)

Podotýkám, že do parlamentu bych je nevolil. Bohužel nevím o žádné volitelné straně.... prosím můžete se do mě pustit, jak to co dělám je to nejhorší, tuším, ale že se v téhle debatě nikam moc nedostaneme... :-)
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...Tigre, myslím, že i Ty bys měl kápnout božskou...teda jestli se nestydíš...)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TIGRE: a kdo bude sledovat zpravodajske sluzby? :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    DOCKINEZ: když jsme u toho, tak já si myslím, že by zpravodajské služby měly sledovat všechny strany, protože korupce k destabilizaci demokratického systému prokazatelně směřuje :)
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: asi by to chtělo specializovanou diskusi na prahu - je tu přeci jen nejspecifičtější situace s hlavními prasátky v dostizích...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SHEALA: je tady tohle [ Volby 2010 ] . Předpokládám, že majitel název zaktualizuje s novými volbami.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    vazne bych se primlouvala k zalozeni diskuze "Koho volit, aneb o nechutnych kreaturach ve vasi oblibene strane :-)"
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PATISLAV: no on ten snem byl uz jen takova tresnicka na dortu.

Mne osobne nejvic vadi, ze ta partaj lze - navzdory svymu nazvu nepodporuje ekologii, ale prinejlepsim nejaky zparchantely ekologicky aktivismus, ktery nema s ekologii spolecneho lautr nic; o dalsich pro mne neprekousnutelnych svinstvech a nechutnych kreaturach ve vedeni nemluve. Ale to uz jsme vyrazne OT.

Z jineho soudku

Sleduje tajná služba KSČM? Nečas mlží – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/257270-sleduje-tajna-sluzba-kscm-necas-mlzi.html?ref=boxF
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    SHEALA: no, kdyby to takhle dělal každej a nebyl s ostatníma koordinovanej, tak to dopadne přesně tak, jako vždycky. ODS a ČSSD budou mít zhruba stejně :).
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FIN: kdysi mi znamej rikal, ze schvalne strida pri volbach strany, pravice/levice (asi ODS a CSSD) a slibuje si od toho ze kdyby takle volil kazdy, tak se ty clenove odstrihnou od korupcnich korytek.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    DOCKINEZ: to je pane názor. Jeden sněm v Pardubicích o kvalitě strany třeba v takové Praze jistě hodně řekne. Pro mě je podstatné, že až na jednu položku (jádro) mají program, který bych bez váhání podepsal, a dokonce vyvíjí i aktivity, které naznačují, že nejde jen o planá slova. Na magistrátu třeba byli zastupitelé Zelených a Evropských demokratů vždy velmi rozumní a aktivní.
    FIN
    FIN --- ---
    ale můžeme si založit diskusi "koho volit a proč" a pokusit se to seriózně rozebrat. včetně referencí na lidi, které známe, atd. tu TOPku, například, jsem volil hlavně z toho důvodu, že pár mých známých do ní na místní oblasti vstoupila a já vím, že to jsou slušní a pociví lidé a snaží se. jenže... od kolegů z brna a okolí už taky vím, jak i tam se jim nasáčkovaly "struktury" a taky to, že s hlubokým velením* ze zdola zkrátka nehnou.

*viz c. s. lewis, rady zkušeného ďábla
    FIN
    FIN --- ---
    no možná by chvíli méně kradli, než se to naučí
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nic :)
    PEGGYK
    PEGGYK --- ---
    A co třeba v příštích volbách volit monarchisty? :-)))

Vážně: co si myslíte, že by se dělo, kdyby tahle strana měla významnější zastoupení v parlamentu?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    TIGRE: většinou Zelené, v minulosti SNK-ED či EDS, podle typu voleb a osobností.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    volila jsem vicemene podobne jak vy (az na jedno obdobi kdy sem hodila do komunalu moravisty :-)
    a ted jsem taky dost v haji.
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: jo takhle, v minulosti... no, od revoluce to celkem logicky bylo: OF, ODS, US/DEU, ODS, Balbíni (okamžik velkého zoufalství, kdy jsem zkrátka nechtěl jako vůl nevolit), nějakou malou stranu v EU volbách, naposledy TOP09 (kvůli známým a kamarádům na lokálních úrovních) a teď nevím. je dokonce možné, že snad ze zoufalství ty piráty, i když lidé a la chaos, wiper a alistair mě děsí, vlastně jsou se svými názory největší překážkou tomu, abych piráty volil...

DOCKINEZ: no jasně, zelené nikdy. a lidovce, viz níže s bongim, taky ne. zelené nemohu volit, protože jsem studovaný přírodovědec, lidovce proto, že jsem katolík. to máš pak jednoduché.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Podotykam, ze ani jedny z poslednich dvou jmenovanych uz volit nehodlam; ovsem nemuzu volit ani cssd ci kscm a takovi zeleni jsou snad jeste horsi nez vsichni predchozi dohromady (mel jsem moznost se vyskytnout na snemu v Pardubicich a takovy defile kreatur aby clovek pohledal).

Takze mozna nakonec fakt nejlepsi volit Olyfčinu picu...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    TIGRE: v minulosti ODA, nekolikrat ODS, naposledy TOP09.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TIGRE: 92 - ODA, 96 - ČSSD, 98 - KDU, 2002 - US/DEU, 2006+ KDU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam