• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    LONESTAR: Říká se pokrokovější.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SI_WANG: holt seš komunističtější než komouš, Chajime...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 32 percent are more extremist than you.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    (jako 102% communistic, wtf, to je ruskej test?)
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Máš to nějaký rozbitý zkrátka.
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Political test - The great site for testing and comparing your political alignments - free of charge and independent!
    http://www.politicaltest.net/test/result/76288/

SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    KEMAL: cywe, jak mám jako odpovědět na takovýhle idiotský otázky?

It is of no one's concern what adults do in their bedroom by mutual agreement.

Jak mám vědět, že je to s jejich vzájemným souhlasem, co v posteli dělaj, když se nemám zajímat o to, co tam dělaj...nezodpověditelná otázka prostě.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    You are a democratic mercantilist. 1 percent of the test participators are in the same category and 16 percent are more extremist than you.

CICO
    CICO --- ---
    You are a neoliberal Democrat. 6 percent of the test participators are in the same category and 74 percent are more extremist than you.
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    slusny test, oproti jinym co jsem videl...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OMFG...! Podrobny test:
    You are an authoritarian Solidarist. 1 percent of the test participators are in the same category and 98 percent are more extremist than you.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    :)

VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    no, me to reklo ze jsem multikulturni silne verici anarchisticky solidarni pacifista co ma ohledy na prirodu.
    Takovej slozitej test abych zjistil ze jsem asi nejspis krestan....
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OJIRIO: Tak ona ho samozrejme vychovavat nemusi; ne v dobe baby boxu, ne v dobe, kdy se beduje nad tim, jak spolecnost vymira a pribyva neplodnych paru.

A tehotenstvi s porodem nejsou zadna "nemoc" :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OMG...
    You are a bourgeois patriot. 5 percent of the test participators are in the same category and 80 percent are more extremist than you.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    já z toho taky vyšel celkem vlevo:

You are a neoliberal Democrat. 6 percent of the test participators are in the same category and 80 percent are more extremist than you.
    NJAL
    NJAL --- ---
    KEMAL: Heh :-)

You are a social democratic patriot. 3 percent of the test participators are in the same category and 96 percent are more extremist than you.

WANAH
    WANAH --- ---
    DOCKINEZ: Právě díky tomuhle přístupu máme jednu z nejmenších dětských úmrtností nikoli jako důsledek vývoje zdravotnictví, ale spíše na základě definice toho co považujeme za dítě, no nekup to... .

KEMAL
    KEMAL --- ---
    docela zajímavý test (repastováno z diskuze o zbraních):
    Political test - The great site for testing and comparing your political alignments - free of charge and independent!
    http://www.politicaltest.net/test/
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: bodejť, když to žerou všichni už po ránu místo snídaně...))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam