• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    NJAL: podrobnosti?? asi to opravu musela bejt sranda - cela republika měla k dispozici jen noviny :D
    NJAL
    NJAL --- ---
    SMRGL: Sranda bylo vyhoreni te jedine papirny na toaletak :-)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    BTW: hledal jsem nějaké zrůdné přešlapy plánovaného hospodářství a nic jsem nenašel. Nemáte něco zajímavého??
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    PREVIT: plánovat se musí ne ;)... cíl byl v době zadání jasnej, tak proč by někdo řešil termín dodání a nějáké nepodstatné skutečnosti ..
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SMRGL: Hlavne, ze delnici z Frigery Kolin meli praci...:))
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    PREVIT: no což, drobet se opozdili no :D...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FEMUR:
    "Někdo naplánoval nákup nových diesel agregátů několik let dopředu a po zavření hrobky celý obchod zapomněl stornovat. Stroje jsou tedy v podzemí dodnes, bez toho, aby byť jedenkrát běžely."
    Na stitku agregatu je rok vyroby 1968. LOL.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    FEMUR: každopádně doporučuju návštěvu památníku...
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    pobavilo:)

Tohle na vlastní oči už nikdy neuvidíte. Podzemí, kde ležela Gottwaldova mumie - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/gottwaldova-mumie-na-vitkove-djl-/tec_reportaze.aspx?c=A120224_200024_vojenstvi_kuz
    BONGI
    BONGI --- ---
    VIR_KENNY: To beru, jenze v kombinaci se srpem a kladivem na mozaice definuje smer do pr..... :D
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    BONGI: uz doslo k dohode - srp a kladivo je ve smyslu rudem casto znak totalitni, avsak znak rude hvezdy je stejny jako ta bila - znak prumyslovych statu s hodnotou demokratickou a protikolonialni. Ruda i bila hvezda jest znakem republikanskym, svobodnym a nejak demokratickym - neni ale prvorade znakem totalitnim; definuje smer idee (svoboda cloveka) ne jeji definici.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    CICO: Jaký je rozdíl mezi Dolly Buster a Martou Semelovou? Dolly Buster je hvězda s píčou, zatímco Marta Semelová je píča s hvězdou...
    BONGI
    BONGI --- ---
    CICO: Je to pi..! Ona jako vedouci predstavitel KSCM v Praze jen ukazuje kam se muze KSCM i dnes ubirat a jake mohou byt jeji cile.

TIGRE: Ja nevim, ale mit takovou mozaiku (at uz s hvezdou srpem a kladivem ci svastiku) na baraku, kde mam pronajaty byt, tak chci 90% slevu na najemnem!

Mne to omlouvani takovych symbolu s poukazem na to, co jeste ci kdysi znamenaly, se..! Kazdy prece vi, ze uzivany jsou prave proto, co predstavovaly ve svem majoritnim poslednim pouziti a tyhle odkazy na minulost je jen alibisticke zduvodneni arogantne pouzite. Je to jako kdyz by nezamestnani sli protestovat s transparentem "Arbeit machts frei", s tim, ze je to pravda!
    CICO
    CICO --- ---
    ...svině naprosto nepřekvapily

Zločinný režim je až teď, hájila Semelová u hrobu Gottwalda únor 1948 - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/zlocinny-rezim-je-az-ted-hajila-semelova-u-hrobu-gottwalda-unor-1948-1ce-/domaci.aspx?c=A120224_151211_domaci_kop
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: v tomto ohledu mě zaujala jedna věc: zjistil jsem zrovna (díky své práci, jak jinak), že ani v hyde parku si člověk nemůže dovolit říkat úplně všechno. překvapivé...
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    ad hvězda vs svastika - podotknu, že já jsem proti trestání (...myslím zákonem..:) obojího.

Redaktor Maximu zadržen policií. Zkoušel, jsou-li si symboly komunismu a nacismu rovny | Médiář.cz
    http://www.mediar.cz/redaktor-maximu-zadrzen-zkousel-jsou-li-si-symboly-komunismu-a-nacismu-rovny/
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HAROLD: svastika je symbolem souboru hokejek !
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TIGRE: Nicmene si myslim, ze by to nemeli tak moc resit.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    TIGRE: A svastika je symbol slunce....
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PATISLAV: jde spíš o latentní přítomnost dobové ideologie:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam