• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    VIR_KENNY: nechci to znovu otvirat, ale ve sve kritice balika jsem citoval politologicke nesmysly z jeho "vedecke "prace, zatimco ty si napsal dojmologii o prazacich z kavaren a doplnil, ze vis co za tim vsim stoji;) v konkretni kritice treba te posledni brnenske knihy, na niz se podilela takrka cela katedra budu s radosti pokracovat v poste, neb takove diletanstvi jako v pripade knihy Krajni pravice a levice v CR se jen tak nevidi(ovsem v poste, abysme nebyli ot).. jinak nevim,co tajneho je duvodem me nenavisti k brnakum,ale ja skutecne soudim jen na zaklade cetby, nikoliv lokace a je pod mou uroven na tuhle prazsko-brnackou optiku vubec pristupovat...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    BONGI: se zpozdenim, ale preci... nepsal jsem o tom, ze tema zakazu KSCM se zde neobjevuje,psal jsem o tom, ze se zde neobjevila tahle konkretni a jeste tepla zprava, jez jak se zda uzavira jednu sahodlouhou diskusi(alespon z pozice soucasne vlady a rekneme tedy i soucasne ceske parlamentni pravice)...
    co se tyce pusobeni komunistu uvnitr nejake vlady, tak to nepovazuji za nic ceho bych se mel desit vice, nez toho ceho jsem svedkem dnes a denne v pripade vlady soucasne,ktera dle meho takrka podle vsech myslitelnych meritek prekonava vsechny vlady predchozi(obnazeni systemu je asi nejlepe videt nhna VV, diky za to)... ale hlavne tu spoluucastkomunistu ve vlade nevidim moc realne(daleko pravdepodobnejsi se mi jevi socdem vlada s tichou podporou KSCM)...v podstate souhlasim s tim, ze jejich ostrakizace jim v posledku v leccems pomaha... proc tenhle klub vznikl asi chapu, neco jako USTR,ale na nyxu, jen si nejsem jist, zda ten proklamovany duvod odpovida i realnemu deni(zde i v USTR;)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DIVER: Jo, a nechal popravit teroristku Miladu Horakovou. To uz jsme tu taky meli.....
    DIVER
    DIVER --- ---
    pyco :)

CHAJIM prave ted na FB:

Dnes je tomu 59 let od úmrtí prvního, skutečného, jediného skutečně dělnického prezidenta Klementa Gottwalda o kterém bychom se neměli bát říct, že byl pro poválečné Československo tím, čím byl pro poválečné Československo Tomáš G. Masaryk. Čest jeho památce.

a v reakci na znechuceny komentare:

...je to právě Klement, který zabránil a dělal vše pro to, aby nedošlo k občanské válce. Je to zkrátka mírotvůrce. A jak jsem již napsal výše, jeho význam se vyrovná významu TGM.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ten Cibulka je uzasnej!!!!

A byl uz na zacatku 90-tych let :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HAROLD: Český Kartel? ;-)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Mě platí Čeka.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Cožeto? Cibule byl úplně stejně magor už v 80's. Nevidim žádnej zásadní progres. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    genocida českého národa!
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SMALLRICCIO: K tomu se uspesne dopracovaval poslednich dvacet let. Ze mu neni divny, ze ve zlocineckym state ho jeste pustej do televize....
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    a ja jsem to vedel
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    HAROLD: však jsem si to myslela :))
    CICO
    CICO --- ---
    KEMAL:

Buď každá jak blesk a krvavá fena,
    a na psy!
    Kulomet bude šílet:
    Učte se střílet!

...já vím, že vytrhávám z kontextu celého díla, jež je vskutku velkolepé, ale tohle bych své milé odrecitovat nedokázal...))
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    NICOLE: Normální S. K. Neumann, rok 1923, jestli si to dobře pamatuju.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    CICO: náhodou, například verš "Nechte si tirády proti alkoholu" mne docela oslovil
    CICO
    CICO --- ---
    HAROLD: ...uznej, že něžné pohlaví a blížící se jaro by si zasloužily nějakou lepší poezii
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    HAROLD: závodní časopis Rudá vatra?
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: říkáš sluneční bouře?...sakra, to bude mít následky...)

Revolution - Kristof Kintera - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KqxV_9ZRLjo&feature=related
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam