• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ty vystupy nenapadnych zastupcu praske fakulty proti brnenske jsou skutecne vtipne, hlavne pro mne, kterej vi co se za tim skrejva a jaky vztahy tam za tim jsou.
    Nicmene vyzdvihnout prazskou katedru (neoblibenou a hodne kritizovanou) one filozoficke politologie (si dost plave na oblacku) proti vice vedecke brnenske (obe maji uplne jinej zaber, ale nejaka pica najednou zacala tu prazskou velebit jako myslitelnejsi a brnenskou oznacit jako konzervativni (pravicova uchylka) a ta kritika z absence analytickeho - ja myslel ze kdyz mi to S. rikal, ze je to jeho nazor a s jako takovym jsem s nim polemizoval - nyni vidim ze je to ideologicke strelivo - od prazaku na brnaky!!!

Ale jo, ja vim co ma prazska za komplex s tou brnenskou - ale nebudu si kurvit svuj maly svatecni den, kdy jsem se oficielne stal prazskym obcanem.

Je to divny, ale Cico ma pravdu.

A ja bych jen doplnil, ze po male valce mezi religionistikou brnenskou a tou prazskou (zacalo Brno) nam nejak nastoupila valka jedny politologicky fakulty proti druhy (ovsem nyni si zacala Praha).

Jinak Fidel skutecne Balika prokadroval a nikoliv zkritizoval. A ta banda co se toho hnedle chytla je kompetentni tak maximalne pro huleni jointu a kavarenskych teorii (rika se tomu zname firmy). Nedivim se, problemove existence se vzdy musi identifikovat s necim vetsim.
    KAMILIUS
    KAMILIUS --- ---
    Z domova - Oslovovali nás "soudruzi" ...
    http://www.outsidermedia.cz/Oslovovali-nas-soudruzi--1.aspx
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ostatne, pres co jineho by nas Velky Bratr lepe monitoroval, nez pres internet? Kdyby ho vypnul, moc se nedovi.:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Aspon do ted tady byl...:)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PREVIT: Nechvalme dne před večerem...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    HAROLD: Internet
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Bártu?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Je zázrak, že máme ... eh ... co vlastně máme?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    je zázrak že jsme měli českou sodu!
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    Ústav pro studium totalitních režimů se v tažení proti levicovému extremismu nezapojí - Romea.cz
    http://www.romea.cz/cz/zpravy/ustavu-pro-studium-totalitnich-rezimu-se-v-tazeni-proti-levicovemu-extremismu-nezapoji
    NJAL
    NJAL --- ---
    Ono staci vzpomenout na Nejistou sezonu, a to verim, ze byl jen slaby odvarek reality.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: MP by v bývalém československu tvořit nemohli, o tom se rozhodně nepřu. Je zázrak, že jsme měli Cimrmana :)
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: v pohodě...) tak mohlo by to být chápáno jako jedna z hyperbol, které jsme pro tento klub oprášili, ale i když se budeme brát smrtelně vážně, tak zůstává faktem, že Látající cirkus vznikl z valné části v době, kdy byla M.T. ministryní školství ve vládě zmiňovaného E. Heatha a Smysl života i Život Briana pak v době, kdy byla ministerskou předsedkyní...) další podrobnosti o vztahu britského konzervativního establishmentu té doby a skupiny MP neznám, stejně jako mám zásadní mezery o tebou popisované cenzuře...podstatně větší přehled mám ovšem o míře cenzury v tehdejší ČSSR a tudíž jsem si naprosto jist, že MP by museli "podstatně ubrat" a tvořit pod pseudonymy...)) (bez hyperbol a zcela vážně, bohužel...)
    NJAL
    NJAL --- ---
    SHEALA: Nene, proste jeden bezny rok obcana, ktery nema zadnou protekci :-)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: Promiň, ale brát si do pusy Thatcherovou v souvislosti se svobodou projevu je humorné, předpokládám, že nechtěně. Předpokládám taky, že moc nevíš o cenzuře, který kabinet Thatcherové uvalil na britskýc tisk nebo třeba o britské Chartě 88, která usilovala o svobodu informací a bojovala proti zneužívání moci a ANO její jméno je odvozené od československé Charty 77... :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    NJAL: ja sem to pochopila ze si meli zazit VOJNU za totace. Oni ty formalni kolektivy za totace meli sva specifika.
    NJAL
    NJAL --- ---
    LONESTAR: Ano, ja vim. A ne "olovena vesta", jak to blbouni prelozili. ;-) Ale mel jsem na mysli film.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NJAL: já jsem pochopil jaks to myslel :) ale "full metal jacket" je plnoplášťová kulka :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    LONESTAR: No nazev jsem si pujcil od Kubricka, ale celkove jsem si myslel, ze kdyby zazili jeden rok Ivana Denisovice mimo gulag, tak ze by si pak namety nekterych skecu asi trochu rozmysleli.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    NJAL: co je to "rocni full metal jacket" ??? :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam