• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: To se bohuzel nevylucuje...:(
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Miloslav Ransdorf je europoslanec s platem českého prezidenta, který není schopen nedělat dluhy. Miloslav Ransdorf je zastánce jasných a vymahatelných pravidel a za tři roky je stihl již třikrát porušit, když svým autem srazil dvě ženy a jednou nedal přednost zprava. Nyní je to Miloslav Ransdorf, podle kterého se musí vyměnit vláda. Je jeho zájem skutečně nezištný a jde pouze o odpor k ideologicky protivné vládě?

Pokud je tomu tak, jsem jen ráda, když nás kritizují komunisté. Znamená to, že děláme něco dobře. Tato republika vznikla na odporu proti komunismu a vzdalování se od jejich pojetí světa je cílem této vlády a i naší země. Na těchto ideálech naše země vznikla.

Obávám se ale, že panu europoslanci jde také o partikulární zájem. Pan europoslanec své dluhy neřešil, dokud ho rádoby přichýlila vládní koalice ČSSD a de facto komunistů za Jiřího Paroubka. Nyní má platit. Jeho vila, chata, další nemovitosti a majetek jsou v exekuci. Státní aparát mu měří jako každému jinému. Kdyby byl součástí vlády podporované komunisty, tak si dokáži představit, jak by si mnozí z ČSSD nožičky uběhali, aby panu europoslanci pomohli a koupili si tak loajalitu jeho křídla ve straně, které vždy stojí proti dnešnímu předsedovi. Pan europoslanec by měl zpět majetek i společenskou důležitost. Za této vlády to není jako za komunismu, kdy si někteří byli rovni a jiní rovnější. Tato vláda dbá na dodržování zákonů. I proto má problémy. Rozhodně je to ale lepší než vláda, po které volá pan europoslanec Ransdorf.

Dagmar Navrátilová, poslankyně Parlamentu ČR
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PREVIT: kdepak, tyhle lidi roděj znova a znova..

PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: Na techhle lidech stala cela normalizace po roce 1968.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BONGI: hehe, s takovým názorem se u nás pohybuje podle mně spousta lidí..
    CICO
    CICO --- ---
    DIVER: ...zkus kontaktovat Lindu Jablonskou, autorku tohoto dokumentu...by mohla leccos vědět...)

Vítejte v KLDR! (2008) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/252083-vitejte-v-kldr/
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    To bych se jel radsi podivat do somalska, tam si clovek aspon zastrili ...
    DIVER
    DIVER --- ---
    SMRGL: to, jen mimochodem, neni vubec spatnej napad. mit cas a prachy, tak to jako turista dam. ostatne to porad docela zvazuju. ale zatim je to jen ve fazi napadu. netusite, jak je to s vizama a tak? je to realny?
    BONGI
    BONGI --- ---
    RUDOLF: Tak, toho chlapka vubec nelituji. pekny sobec a krypl : " Řekl jsem jí, že když tuto misi splníme, udržíme si v Severní Koreji dobré bydlo."

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jasně, chajim obdivuje severní koreu..

A ten člověk musel být slušnej krypl, když tam nechal svoji rodinu.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    DIVER: spíš jako motivaci aby se tam taky vydal ;)
    DIVER
    DIVER --- ---
    tsyve, slusny HLP:

Zbývá mi jen naděje, říká muž, kterého Kimovi agenti vylákali do KLDR - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/oh-kil-nam-emigroval-do-kldr-df7-/zahranicni.aspx?c=A120425_161831_zahranicni_aha

doporucoval bych to jako terapii pro chajima :)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    no hlavne CTK i cesti novinari si proste vymysleli zpravu a podepsali ji nekym jinym.
    Puvodni komentar nemecky je pomerne kvalitni, takovej asi obdoby u nas nema (a kdyby mel, pravdepodobne by byl z ceskeho internetu vystipan, mozna i odeslan do zahranici).
    Problem je, ze puvodni komentar je hlavne uplne o necem jinym nez tvrdi ceska media, ktera tradicne pisi ze cesi (narod, nacional ve smyslu deti) je zjevne blaznivy a hloupi, kdyz chce volit dle vlastniho nazoru (jakkoliv blbeho - ma poznamka) a ze to vyvlava udiv u vsech sovetskejch obcanu.
    Ech, tedy obcanu rise... arijcu... rakusanu... eeee, ta historie ceskejch kolaborantu je ale bohata....
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    nemám čas to zkoumat, je to alespoň nějaká red kabala? :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    OJIRIO: :))) Tak ne že by Chajim neměl barvitou minulost, ale tohle je zrovna vopajclý buhví z čeho a už drahnou dobu dumáme, koho co vedlo k tomu, aby ho tam podepsal...
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    repasta

OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    HAROLD: Tak jo, proc by ne :) http://goldmann.blog.idnes.cz/c/259883/Die-Welt-varuje-pred-navratem-komunistu-tvrdi-cesti-lhari.html
    (mimochodem kdyz jsem to hledal tak jsem nasel tohle a musel jsem se smat, je to stejny autor? :) http://www.esnips.com/displayimage.php?pid=13416525 )
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Kdo linkne Chajima? :)
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    Die Welt: V Česku hrozí návrat komunistů k moci - ČeskéNoviny.cz
    http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zpravy/die-welt-v-cesku-hrozi-navrat-komunistu-k-moci/786078
    V Česku hrozí návrat komunistů k moci a Čechům to nejspíš ani nevadí, soudí o současné situaci na české politické scéně ve svém dnešním komentáři německý deník Die Welt. Po sérii korupčních skandálů stojí podle něj středopravá vláda Petra Nečase před svým zánikem a případné předčasné volby přinesou radikální změnu politického kurzu České republiky.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    vapš, vapš, vapš ... a furt je vystřelujou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam