• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HAROLD: Jo, to teda, aktualne na http://www.volebnipreference.cz/ ma KSCM na 60 %, to je znamka punku verohodnosti :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CICO: tak asi ne primo estebaku, ale takovej pitr, savov a spol. to jsou proste deticky minule generace aparatciku a elity.
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...mám to úplně stejně...jinak to můžeme nechat být, protože já si asi své výkřiky zavánějící klišé stejně nikdy neodpustím...))
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: Moc tomu nerozumím, na co se ptáš? Z mého pohledu ten článek na tom, že obě teze (tj. "ty nalevo jsou všechno syni estébáků" a "všichni podnikatelé jsou estébáci, který chytli štěstí včas za pačesy") nic nemění.

Já mám hlavně radost z toho, že se Placák nenechal za ta léta odradit.
    CICO
    CICO --- ---
    VIR_KENNY: ...jste byli docela extrémní základka, v každém ohledu...) ale dejme tomu, že mám i podobnou zkušenost...jde o to, poprat se s tím na nějakém reprezentativním vzorku a použít nějakou smysluplnou metodu analýzy...pro mě do té doby zůstane faktem, že k dnešnímu dni je nejvíce bolševiků v KSČM (ne, to, že zůstali věrní ideologii pro mě není polehčující okolnost) a v ČSSD...čímž nechci říct, že kdyby se taková analýza rozšířila i mimo politické strany a do veřejné správy, tak že nedopadne třeba jinak, ale naprosto nic tomu nenasvědčuje...)
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    tak ja teda nevim, ale empiricky to dokazat - na nasi zakladce bylo tak 600 zaku a z toho jen nas 8 v Junaku. Po prevratu tam bylo 600 hrdych katoliku a radnych lidovcu a 8 lidi podezrelych ze spionaze pro SSSR :D
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...no, kéž bys měl pravdu...sice nevím, na jakou tzv. pravici míříš (zda tu z AK klubu, Nyxu obecně, parlamentu nebo tu část veřejnosti, která se na pravici zařazuje), ale všimni si rozdílu mezi trestným činem, prokázaným a potrestaným po více než dvaceti letech a svým komentářem o dva příspěvky níže...který z nich je klišé, co myslíš?...)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: ano, je to úplně stejné klišé, jako teze, že ten, kdo rituálně netleská zdejším projevům tzv. "pravice" je estébák, stalinův pohrobek nebo syn pohraničníka :)
    CICO
    CICO --- ---
    TIGRE: ...no, tento argument čtu tady i jinde s železnou pravidelností, ale ani za bezmála třiadvacet let ho nikdo neposunul z roviny pouhé laciné spekulace směrem k něčemu empiricky ověřenému, takže se nezlob, ale s tímhle prostě nelze jen tak souhlasit...

...navíc, já reagoval na to, že když do ANTIkomunistického klubu na Nyxu člověk napíše něco o zmrdstvu ODSOUZENÝCH estébáků, tak se vždy cca do pěti minut najde nějaký anonymní hrdina (vzor Smetana), který v takto explicitně a jednoznačně zaměřeném klubu pokouší něco "hodnotit"...má reakce je pouhý vzkaz takovým troubům, kteří mě osobně obvykle maximálně baví svým postojem a současně rmoutí svou neschopností zformulovat svůj názor alespoň jednou holou větou...)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    CICO: to si pleteš, tihle a jejich parchanti, se zorientovali po pádu režimu nejrychleji a pořád ještě tvoří nepřehlédnutelnou součást české podnikatelské kultury :)
    CICO
    CICO --- ---
    ...a tihle zkurvysyni, resp. jejich parchanti ještě lezou na Nyx a rozdávají mínusy, páč jsou to správní bolševičtí loseři...))
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: ...pozoruhodná je určitá, takřka fyziognomická podobnost těch "strýců", jinými slovy, to jsou křiváci už na první pohled...)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO: Na fotkach pro sveho zamestnavatele se tvari obzvlast hnusnoprisne...:)
    CICO
    CICO --- ---
    PREVIT: pěkně hnusné držky, tihle šmejdi
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CICO
    CICO --- ---
    ...jen houšť a větší kapky

Estébáci, kteří zmlátili disidenta Placáka, půjdou do vězení | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/soud-potrestal-estebaky-kteri-zmlatili-petra-pacaka-f94-/ln_domov.asp?c=A120515_115906_ln_domov_sm
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    CICO: etalonem mi jsou spiš filmy od chrise markera nebo karla vachka, u nás prostě ta silně individuizovaná dokumentární škola - takže bbc mně nechává chladným.. Za nablblostí je prostě už to divácké spektrum pro který je film určen, dodržování zajetých forem a v podstatě sterilní perspektivy, neodvážnost. To že bbc produkuje nadstandartní dokuementy neberu, ale moje měřítko je mimo televizi. Prostě další dokument, který v zmýleném pocitu objektivnosti, přestáva mít schopnost mluvit o věcech v širším kontextu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam