• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOMATSU
    KOMATSU --- ---
    Pokud je pravice "stejná verbež jako levice", proti čemu je ještě tenhle klub?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOCKINEZ: Ten clovek ma bohuzel pravdu. Citim to uplne stejne.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    (zda se to jako o/t, ale neni tomu uplne tak)

Stanislav Pitaš ze Šonova u Broumova v otevřeném dopise vládě ČR: mafiáni, zničíte se sami - Broumovsko
    http://nase.broumovsko.cz/nazory/stanislav-pitas-ze-sonova-u-broumova-napsal-dopis-vlade-ceske-republiky.html#.T8i6rcg0oj8.facebook
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KEMAL: to byla reakce na idocii lidí v diskuzi..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KEMAL: však jo!
    CICO
    CICO --- ---
    DOCKINEZ:...vyzkouším, díky...)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: no moment, koncem 90´s můj kamarád - alkoholik byl prakticky bezdomovec a docela úspěšně si přivydělával jako turistický průvodce. A byl docela oblíbenej ... jelikož vychlastanej byl celkem extrémně (no, táhlo mu už na 50 a zatápěl si dobrých 30 let) tak si pendrek pamatoval, ale o to bohatší měl fantazii a tak těm turistům vykládal neskutečný bajky. Proto prý někteří šli i vícekrát.

Pravda, že asi dost pomáhalo to, že klienty nabíral coby letákonoš oblečenej do pseudohistorického kostýmu a byl to rodilej francouz s velmi slušnou angličtinou a španělštinou. Ale jako důkaz životaschopnosti toho projektu to mně osobně stačí. A rozhodně tím nechci popřít to, že by "normální" (abstinující) průvodce fungoval samozřejmě líp.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jak jsem tu před aeony rval ty statistiky bezdomovců:

doprdele, po letech jsem kliknul na diskuzi pod článkem, nejen že mně rozesmutnila ale vyslověně nasrala idiocie lidí co si neviděj do držky.. reakce na pár kluků z FHS co chtěj z vytipovanejch bezdomáčů udělat průvodce..

Diskuse: Tady je prima výčep a tady spím. Z bezdomovců budou průvodci po Praze - iDNES.cz
    http://praha.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A120528_120712_domaci_jj
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    u toho mi málem upadla ruka

Zkus si ty ruce obcas prostridat
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    CICO
    CICO --- ---
    ...u toho mi málem upadla ruka, ale ona ta mládež to vidí spíše takhle...)

Kateřina Konečná: Lákavé minuty mediální slávy - Deník Referendum
    http://www.denikreferendum.cz/clanek/12559-lakave-minuty-medialni-slavy
    CICO
    CICO --- ---
    bolševik, který mluví o podpoře živnostníků je vždycky minimálně podezřelý...))
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    to neni pravda, ja uplne kazdemu nenadavam, jen tem, co si to zaslouzi!
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Ty taky chcípni!
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Už ho prosím neřešte. To Vám tak vlezla tak do hlavy osoba, která se neumí chovat a skoro každému vulgárně nadává?
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    ani jedno.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Ok, já chápu, že si někteří myslíte, že ti lidi kolem Chajima předtím byli ti blbí, a vy jste teď ti chytří, a Chajim byl předtím na scestí, zatímco teď už má v hlavě konečně všechno srovnaný.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    VIR_KENNY: jen jsem tím chtěl říct, že už jednou svou změnou překvapil i ty, kteří si o něm mysleli, že ho dobře znají (ať už proto, že ho ve skutečnosti neznali, nebo že ve skutečnosti on sám neznal dost dobře sám sebe).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam