• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: to bylo takové rýpnutí. v případě kateřinky jaquesové nelze již hovořit o "něco vědět" jako spíše o "základní gramotnosti". nebo si opravdu myslíš, že jsem myslel jenom ji? ale o zelených jsem určitý obraz získal hlavně díky manželovi své sestřenice, který se jaksi životnímu prostředí věnoval profesně a povyprávěl mi náramně veselé příběhy - které by byly úplně nejveselejší ze všeho, kdyby se netýkaly někoho, kdo chce chránit naše životní prostředí...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIN: to je zajímavé, člověk by nečekal, že lidé stále nemohou odpustit jeden trapas jedné blbky. Ostatní strany přitom páchají a říkají nesmyslů tuny, není to trochu nespravedlivé aplikování kolektivní viny? Nebo máš snad na mysli jiné neznalosti?
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: ne, ono to bude asi složitější. například zkušenosti s klausem a jeho kdysi-of partou, co pakstvořila ods a podala si tento stát napůl se socanama, už máme. kromě toho, klaus je nezničitelný, což je dobře vidět, a někteří lidé ho natolik zbožňují, že i dnes, po tom úplně všem, pořád ještě chovají pro "idol pevného postoje" slabost. a když si představím eu, kde garancí je alespoň to, že se ne vždy dohodnou... nevím, nevím.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FIN: věř, že já si zelené nijak neidealizuju, ale kvalitativně rozlišuju.

JESSIEATREIDES: já si vlastní názor dělám, to se s tím, co jsem napsal nevylučuje. věř, že o to být v cool skupině mi nejde. když už bych přistoupil na tvou logiku, tak by to pořád bylo spíš o výběru menšího zla :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    FIN: Ne, ze bych Tigremu nerozumel, ale Jessie ma pravdu v jednom : kdyby Svobodni a Klaus zatratili komunisty, zacal by si jim kvuli tomu fandit? Respektive, je animozita vuci nekomu natolik rozhodujicim faktorem, ze se ti volba zpolarizuje na proste +/-?
    FIN
    FIN --- ---
    JESSIEATREIDES: myslím, že tigre jaksi není člověk bez vlastního názoru. že spíš chtěl říci "hledě na to, kdo a co sovobodní jsou, tak bych spíš snad málem už fandil i té eu". ne, že bych toto s ním nesdílel.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    TIGRE: taky si ještě můžeš vytvořit svůj vlastní názor, místo abys jej podřídil potřebě zapadnout do té "lepší" a "víc cool" skupiny.
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: "příznivěji"... ano, nepacháli až tolik škod. to je pravda. v porovnání s některými klausovci je to spíš taková partička brouků pytlíků. ale v pořádku taky nejsou. například by alespoň jejich čelné reprezentační osobnosti občas mohly něco vědět i o přírodě, není-liž pravda?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FIN: no vidíš, já se na zelené koukám příznivěji, i když jsou na mě málo doleva :)
    FIN
    FIN --- ---
    TIGRE: asi tak nějak. jsou pro vztah my - eu něčím jako zelení pro ochranu přírody.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Já mám pocit, že Klaus a partaje typu Svobodný především dělají medvědí službu jakékoliv racionální kritice EU. To, že EU není ideální myslím tuší leckdo, ale Klaus a jemu podobní mě chtě nechtě tlačí do eurooptimistických pozic, ač se tam necítím úplně šťastně. Co jiného mi ale zbývá? Pokud mám jako člověk na výběr, jestli se zařadit mezi členy klauzoidní paranoiaparty, nebo bruselské blouznivce, výběr je to snadný.

Holt, když někdo tahá na druhém konci lana, tahat musím i já, i když mě to v skrytu duše nijak šťastným nečiní a raději bych zůstal na místě, četl si na dece a pil víno.
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    takhle, já teď nebudu debatovat o Klausovi ani o tom, jestli bych chtěla chodit na pívo s někým ze Svobodných, jo? já jen přiložila video dokládající vítězství Internacionály v Evropě, prosím pěkně. díky za pozornost.
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: na rovinu: říct "eu má velké problémy" není myšlenka dostatečně spásná na to, abych věřil straně, která vznikla pod patronátem a obsahuje potomka jednoho z nejbezskrupulóznějších haajzlíků naší scény za posledních 22 let
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: já se zase obávám, že v očích mnohých nenávist ke Klausovi zastíní dobré myšlenky Svobodných (a to nejen ty ohledně EU)...
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: nerad tě zklamu, ale že se současnou eu není všechno v pořádku, to si myslí i jiní než svobodní - naopak se u svobodných obávám, že pod láštěm odporu vůči eu (jistě ne bezdůvodnému, občas) tam také choají mladého klause, který je prý ještě větší darebák než otěcko
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    JESSIEATREIDES: (nothing personal) nikdy by mě nenapadlo, že se od tebe dočkám podpory názorů Svobodných ;)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JESSIEATREIDES
    JESSIEATREIDES --- ---
    když komunismus zvítězí, nemusí to vždy vypadat tak, jako v Československu před rokem 89. o to však je to horší - protože drtivá většina elit se se slepou vírou v lepší zítřky dožaduje chomoutu co nejdříve.

Drsné video: Evropský stabilizační mechanismus (euroval - ESM) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EItMh48LUE4

čtěte prosím a případně podepište petici.

Evropský stabilizační mechanismus (ESM) :: Co je ESM a sněmovní tisk 348-E
    http://esm.svobodni.cz/o-esm.php
    CICO
    CICO --- ---
    ne, tohle není legrace...

Bubny v poli. Severokorejská kapela zahrála rýži, aby lépe rostla - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/kapela-hrala-ryzi-severni-korea-d37-/zahranicni.aspx?c=A120614_142926_zahranicni_ts
    NJAL
    NJAL --- ---
    BIO23: Takovy docela pekny clanek, a tou vetou o bolsevicich ho tak zkazi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam