• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Boj o Hrad: Fischer a Švejnar favorité, Zeman je marně nahání | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/pruzkum-fischer-a-svejnar-favorite-zemanovi-se-nedari-je-dohnat-pwi-/ln_domov.asp?c=A120626_164953_ln_domov_ase

No vida, tak nakonec asi budeme mit prezidenta bejvalyho komouse. Osobne toho ksindla nesnasim, ale asi lepsi nez treba takova svatouskovska rychlokvaska JD.
    CICO
    CICO --- ---
    ADMIX: ...to se včera řešilo vedle...nepůjde, Tlustec totiž není žádný naivní idealista...)

takovych lidi uz bylo, co zili svuij zivot v souladu se svou pravdu, nez umreli, a svet se NIKAM neposunul.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC: Tak co kdybys sel prikladem a prestal zpenezovat svoje znalosti?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FIN: mily fine, nektere veci zkratka lepe slouzi, pokud jsou zdarma. a je jen nestestim, ze zijeme v systemu, ktery se vycerpal, a ve smrtelne kreci se snazi monetarizovat vse mozne, vcetne veci, kde jdou autorska prava ryze proti jejich ucelu a vyuzitelnosti.

prozri.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Eisenstein - 'The General Line' (1929) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-MISm-KQuwE
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    prohlasuje clovek, co tu tvrdil ze mu pirati chtej vzit autorska prava a znicit jej, ackoliv prosazujou presnej opak (tedy aby zisk z autorskych prav sel vice tvurcum nez producentum a marketingu).
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: "ty exoty", jak je sám výstižně označuješ, nevyhledávám - ty mi piráti celou dobu své existence doslova cpou před oči v nepochopitelné a šílené naději, že mě tím osloví. (přičemž jedním dechem jejich čelní představitelé hlásají cosi o tom, jak nám, lidem, co se živí tvorbou abstraktních a myšlenkových produktů, seberou práva na tyto a znárodní nám je - vůbec si nedokáži vysvětlit, proč mi tím poněkud připomínají rudé svině.)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ADMIX: mas chodit do oranzove nocni mury:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ADMIX: Ja taky ne. Proto me to zaujalo.:)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    PREVIT: Neznal jsem - diky.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FIN: Obavam se, ze ohledne piratu jsme kazdy na jine strane firewallu....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    A ten demagog?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ...uz mi to doslo - Olyfka? Tu nepocitam. Spis si nekdy poslechni Bartose a nevyhledavej tyhle exoty...:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ja tu uprimnost XCHAOSE neberu jako klad. Jen jako charakteristiku. Nemusim ho.
    A o kom dalsim je rec?
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: na ja. není nad to být především upřímný... kléma taky byl. a ten věděl, co chce udělat :-) zkrátka, upřímnost nestačí a revoluci spáchá každej debil - na té totiž není nic složitého. (a jak praví autor prázdnin v pekle, vždycky bude zábavnější běhat s puškou po horách a spát se studentkami obluzenými ideologií, než trávit život hnitím za zadkem buvola na rýžovém poli.) podstatné je, jestli má někdo po té upřímnosti rozumnou představu, jak dál, co dál a proč. a nemohu říci, že vtom by ti piráti vynikali. i bez chaose, jakože bez je těžko myslitelné, neboť má své místo. a on přitom není ten nejhorší, on jenom neví. někteří další vědí a to je na pováženou.

kdyby xchaos... ona jsou tam nejznámější prsa českého internetu (zadarmo) (taky) a rovněž jeden z největších nyxových demagogů, co se kdy vyskytl. pořád košer?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    FIN: Ad "osklivi komuniste" - ironie.
    Co se tyka Piratu (piratske strany) - zatim nemeli sanci neco posrat, takze jim budu verit, dokud se tak nestane. To, ze se k nim hlasi XCHAOS me sice moc netesi, ale nepovazuji ho za reprezantanta piratu. Je to takovy velmi uprimne zmateny clovek.
    FIN
    FIN --- ---
    PREVIT: jako "myšlenka byla (a je) dobrá, to jen lidi to posrali"...? :-)

zamysli se bokem nad dnešními piráty: lidé jsou dobří, ale myšlenku - tu 2 milénia budovanou - naneštěstí posrali a hned víš ne odkud, ale kam už zase vítr vane :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ...a kdyz ne, kazdy jejich minusek bude mi poctou.:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam