• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    To máte jako s Gagarinem, to byl přeci taky až několikátý pokus. KLDR zjevně vyslala chlapce i dívku, aby byl úspěch zaručen.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    !!!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    DOCKINEZ: meli by si v tech pohlavnich znacich udelat poradek.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tohle modlarstvi akorat vsechny otravuje.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    A aby to bylo genderove vyvazene

Chlapec zachránil portréty vůdců a utonul. KLDR ho odměnila | Zprávy ze světa | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/chlapec-zachranil-portrety-vudcu-a-utonul-kldr-ho-odmenila-pod-/ln_zahranici.asp?c=A120627_145046_ln_zahranici_jv
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    Severokorejská dívka utonula, aby zachránila obrazy velkých vůdců - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/kldr-divka-obetovala-zivot-pro-obrazy-dxe-/zahranicni.aspx?c=A120627_155756_zahranicni_ts
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    DOCKINEZ: cilem je asi FB generace.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    O tom nepochybuju...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Brutální svědectví. Uprchlíci z KLDR nakreslili život v táborech | Zprávy ze světa | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/uprchlici-z-kldr-nakreslili-zivot-v-taborech-fn0-/ln_zahranici.asp?c=A120627_163536_ln_zahranici_jv

To zas bude nejaka jihokorejska propaganda...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    HAROLD: také se divím, že někteří prohlédli ODS až teď. Její politika se zřetelně vybarvila už s Lajosem Bácsem a i před tím to muselo být vnímavějším lidem vcelku jasné, o co té straně jde.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FEMUR: [ PGIF ] GREGI je správce

ve svých svazáckých letech a s první občankou jsem taky volil ODS!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tak na to neni nic spatnyho - socialfasisty, rudy vrahy ni zeleny bych taky nevolil, ani "kdyby byli co k cemu"

No, to oni ale nejsou.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HAROLD: Jenze Ty bys je nevolil, ani kdyby byli co k cemu. :-P
    BONGI
    BONGI --- ---
    ADMIX: A v komunalnich volbach jsem je podporil (Pha10). Ale uz ne!!!
    BONGI
    BONGI --- ---
    ADMIX: Ja take a pak take slus, ale mel jsem je vzdy jako jakousi zalohu.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    HAROLD: Ja se bohuzel musim priznat, ze jsem je ve svych prvnich volbach volil - pravda, poprve a naposled - ale volil :(
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    BONGI: ja jsem yvedavej jestli do psp doputuje zadosto vydani pospisila ohledne detencniho ustavu
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Mně stačila ODS od začátku a ani sem nemusel začínat. :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    BONGI: Jojo, s tema jsem ja take skoncil. Me stacil Tupolanek a jeho sliby ohledneva EU a Lisabonu...
    BONGI
    BONGI --- ---
    CICO: Necas je smejd nad smejdy a ted jeste usluzny prisluhovac smejdu. ODS je pro me mrtva - ne ze bych ji naposled volil, ale ted uz o tom nebudu uvazovat ani jako o obrane variante proti levici. Tak nas.... jsem uz dlouho nebyl!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam